Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megújult a ProWinter szakmai kiállítás és vásár

2016.03.22. Szászi Bernadett

Idén 16. alkalommal rendezik meg a Prowinter szakkiállítást 2016. április 6-8 között az olaszországi Bolzanoban. A nemzetközi vásár a hegyi sportokkal teljes körűen foglalkozó nemzetközi fórummá vált, továbbra is az alpesi üdülőhelyekre fókuszálva.
A hagyományos, kizárólag téli sportokkal foglalkozó szakmai esemény új szektorokkal bővítette palettáját, nyári és évszaktól független sportokkal is kiegészült a kiállítók sora. Ezzel az új koncepcióval a Prowinter szakmai kiállítás az új termékek és szolgáltatások széles kínálatát kívánja bemutatni a hegyi turizmus és sport szektor képviselőinek. A dél-Tirolban található Bozen (olaszul Bolzano) városa ad otthont minden évben az eseménynek.

A legfőbb társrendezvény: Forum Alpitec

Idén is az "Alpitec" - azaz a hegyi- és téli-technológiák nemzetközi kiállítása - része a rendezvénynek. Ez főként a lifttársaságok és az egyéb téli alpesi technológiák cégei számára fontos találkozó, de egyben remek alkalom a látogatók számára is, hogy nemzetközi szinten tájékozódjanak az aktuális sí-technológiákról.
A rendezvény pénteki napján adják át az International Skiareatest által legjobbnak ítélt alpesi síterepnek és sípályának járó díjat.

Alpesi úttörő kerestetik!

Az idei legnagyobb újdonság a Promountain Startup Village, ahol az innovatív ötletek után kutatnak. Ezen a platformon hozzák össze a vezető technológiai cégek képviselőit, a leendő fogyasztókat és véleményvezéreket, a szakmához kapcsolódó termékek és startup vállalkozások megálmodóival.
A Promountain Startup Village az új ötleteknek és azok megvalósításának a színhelye
A Promountain Startup Village az új ötleteknek és azok megvalósításának a színhelye

A nagy olasz bicikliteszt

A kiállítással szintén párhuzamosan zajlik majd a Promountain Bike Shop Test nevű rendezvény is, melyen a kerékpár kölcsönzők lesznek a főszereplők. A három nap során bemutatják a legújabb trendeket és technológiákat az országúti és hegyi kerékpárok illetve e-bikeok piacán. A kiállításon nagy hangsúlyt fektetnek a tesztelésre, szinte mindent ki lehet majd próbálni a több mint 7000 m2-es kiállítótéren. Különös figyelmet szentelnek a kerékpárok és kiegészítők bérlésével foglalkozó cégek bemutatásának, a hotelek és egyéb szálláshelyek rendelkezésre álló kerékpáros flottáknak és kerékpáros hoteleknek, valamint bemutatkoznak a biciklis parkok üzemeltetői és a kerékpárutak tervezői is.
A Promountain Bike Shop Test mindenféle kerékpárt kipróbálhatunk
A Promountain Bike Shop Test mindenféle kerékpárt kipróbálhatunk
A bolzanoi vásár fontos nemzetközi kontaktbörze cégeknek és magányszemélyeknek egyaránt. A kiállítás látogatása szinte kötelező a szakma nagyjainak, illetve azoknak, akik azzá szeretnének válni!

A vásár hivatalos weboldala: www.prowinter.it
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.