Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helly Hansen "Life Pocket" játék és szabályzat

2017.11.13. 2017.11.21. sielok.hu | frissítve: 2017.11.21.

A Helly Hansen aktuális Facebook nyereményjátékában az új Life Pocket™ technológiával ellátott Alpha vagy Alphelia kabátot nyerhetitek meg. Az alábbiakban a játék részleteit és a részvételi szabályzat ismertetjük.
A Helly Hansen új Life Pocket technológiája
A Helly Hansen új Life Pocket technológiája
Nyerj egy Helly Hansen sídzsekit, amelyben megtalálható a Helly Hansen legújabb technológiája, a Life Pocket™! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy itt egy kommentben megosztod azt a történetedet, amikor szükséged lett volna a telefonodra, de a hideg időjárás miatt nem tudtad használni.

A legjobb sztori szerzője egy Alpha vagy egy Alphelia kabátot nyerhet. Ezek a kabátok az új Life Pocket™-tel vannak felszerelve, így a telefonod zord időjárási körülmények között is tovább tud működni.

A játék nyertese: Kárpáti Tamás

Facebook nyereményjáték szabályzat

A Helly Hansen „Life Pocket” nyereményjátékhoz

Kérjük, hogy a szabályzatot figyelmesen olvasd el és csak akkor vegyél részt a játékban, ha az itt leírtakkal egyetértesz!

1. A Játék szervezője és lebonyolítója: A Helly Hansen Magyarország Kft., együttműködésben a Síelők Bt-vel (továbbiakban: Szervező) "Life Pocket" elnevezésű, nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/sielok.hu/ oldalon.

2. A Játékban részt vevő személyek - a részvétel feltételei: a nyereményjátékban (a továbbiakban: Játék) kizárólag a 18. életévét betöltött Európai Uniós állampolgársággal rendelkező személyek (a továbbiakban: Játékosok) vehetnek részt.
A "Life Pocket" játék menete: A játékon való részvételhez a játékosnak a játék poszt alá 2017.11.19. 24:00-ig kommentben meg kell osztania azt a történetét, amikor szüksége lett volna a telefonjára a sípályán, de azt a hideg időjárás miatt nem tudta használni, mert lemerült. Minden résztvevő csak egy kommentet tölthet fel.
A legjobb sztorit a Helly Hansen szakértői csapata zsűrizi, és választja ki az alapján a legjobb sztorit, amikor a telefon valóban létfontosságú lett volna.
A zsűrizés időpontja:
2017.11.21. 12:00 óra.
A játék Szervezője a nyelvi értelmezésből származó esetleges félreértésekért felelősséget nem vállal. Bármelyik Játékost, aki nem a fenti feltételeknek megfelelően vesz részt a Játékban, a Szervező azonnali hatállyal kizárhatja a teljes további Játékból.

3. Kizáró tényezők: A játékból ki vannak zárva a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai. Továbbá azon személyek, akik nem a Facebook által előírt feltételeknek megfelelő személyes profillal rendelkeznek.

4. Nyeremények: férfi esetén 1 db Helly Hansen Alpha, hölgy esetén 1 db Helly Hansen Alphelia kabát

5. Nyertes értesítése: A játék nyertesét Facebook posztban értesítjük, amelyben megkérjük, hogy vegye fel a Síelők.hu-val a kapcsolatot a iroda@sielok.hu email címen.

6. Játékok meghirdetése, eredményhirdetés és nyereménye: "Life Pocket" Facebook játék: meghirdetése - 2017.11.13. eredményhirdetés - 2017.11.21. Nyeremény: férfi esetén 1 db Helly Hansen Alpha, hölgy esetén 1 db Helly Hansen Alphelia kabát.

7. Személyi jövedelemadó, illetve egyéb költségek: a játék szervezője vállalja, hogy a nyertes nevében kifizeti a nyereményt terhelő személyi jövedelemadót, valamint a nyereménnyel kapcsolatban esetlegesen felmerülő további adót, és járulékot. Minden egyéb, esetlegesen felmerülő költség (pl. internetes adatforgalmi díjak) a nyertest terheli.

8. A nyeremény átvétele: A nyertes kiértesítését és a nyeremény átvételének részleteit e-mailben egyezteti a nyertessel a Szervező a felhasználó által a játékban megadott email címen keresztül. A nyertes nevét a Szervező a Síelők.hu Facebook-oldalán közzéteheti. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik e-mailes üzenetben 2017.11.26. éjfélig, a nyereményre (pótnyertesként) új Játékos lesz jogosult. A nyertes köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében.

9. Vegyes rendelkezések: A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt alaki és személyi feltételeknek. A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható. A játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért, a Játék során adatvesztésből származó kárért, illetve a nyeremény kézbesítése során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. A Szervező a nyereménnyel kapcsolatos reklamációt nem tud fogadni. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárják minden jelenlegi és jövőben szervezett promócióból azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban bizonyítottan csalást/hamisítást/visszaélést követ el.

10. Személyes adatok kezelése: A Játékban való részvételhez, a nyeremény átadásához a felhasználó egyes Facebookon megadott adataira van szükség, amely adatokról az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletesen tájékoztatunk valamennyi felhasználót.
A teljes adatkezelési szabályzatot ez az oldal tartalmazza.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.