Menü ≡

A Helly Hansen 2017-es őszi-téli kollekciója

Az idei őszi-téli kollekcióval úgy választhatunk akárcsak a profik

2017.11.08.
Idén a Helly Hansen mindenki számára elérhetővé teszi, hogy a már bevált és megbízható szabadalmaztatott technológiákkal rendelkező Ski, Base Layer, Mountain és az Urban kollekciók darabjai közül úgy választhasson, akár egy profi.
A technikai öltözetek piacán a Helly Hansen 1877 óta képviselteti magát korszakalkotó technológiáival. Hegyimentők, hegyen dolgozó szakemberek, sí- és vitorlásrajongók bíznak a Helly Hansen professzionális felszereléseiben, amelyekben melegen, biztonságban és kényelmesen érzik magukat, miközben ők azt teszik, amitől úgy érzik, hogy igazán élnek.

A vállalat büszke a piacon elsőként bemutatott számtalan innovációjára. Ide tartoznak például a víztaszító anyagú, szintetikus Lifa® aláöltözők, a Fiberpile polárkabátok és az úttörőnek számító H2Flow™ hőszabályzó-rendszer. Az említett technológiák a hegyen dolgozó szakemberek és sportolók által megosztott tapasztalatoknak köszönhetően valósulhattak meg, hiszen ezek az emberek a világ egyik legzordabb környezetében élnek és dolgoznak.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
2017-ben a technológiák széles tárházához csatlakozott Life Pocket™ és a Life Pocket+™ amelyek, azok közé a kifinomult és nagyszerű fejlesztések közé sorolhatók, amelyek ebben a szezonban a kollekcióban található síkabátok részét képezik.
A különleges zsebek megoldást kínálnak arra, hogy az okostelefonok ne merüljenek le gyorsan, így nem kell azon aggódni, hogy az Instagramon vagy a Snapchaten nem tudjuk megosztani a legjobb síelős pillanatainkat a barátainkkal. A zseb technológiájának a lényege, hogy megnövelje a telefon vagy az akciókamera akkumulátorának használati idejét a kinti hideg időjárás ellenére. A NASA-val közösen kifejlesztett új PrimaLoft Aerogéllel feltöltött zseb ugyanis kétszer-háromszor melegebb, mint egy átlagos zseb, ezáltal az akkumulátort még akkor is életben tartja, ha odakint -30° C van.
A márka újítása már megtalálható az új síkollekció díjnyertes Elevation Shell Jacket-ben is, amely a védelmet, a teljesítményt és a kényelmet egy újabb szintre emeli a végtelen freeride kalandokért. Ezt a strapabíró Shell síkabátot a professzionális sí nagykövetekkel közösen úgy fejlesztették és tesztelték, hogy a legfontosabb igényeknek is megfeleljen.

További információk és rendelés:
https://www.hellyhansen.com/en_hu/elevation-shell-jacket-65589
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »