Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mariazell-Bürgeralpe nyereményjáték síjegyekért

2013.02.19. 2013.02.27. | frissítve: 2013.02.27.

Mariazell-Bürgeralpe nyereményjáték síjegyekért Most néhány egyszerű kérdés megválaszolásával napijegyeket nyerhetsz Mariazell-Bürgeralpe sípályáira! Ismerd meg a magyar családok körében is népszerű kisváros sípályáit, élményparkját, szánkópályáit és hüttéit!
A nyereményjáték 2013. február 27-én, déli 12 órakor véget ért! A szerencsés nyertesek:
  • Márk Ulrich
  • Barabás László
  • Szondi Nóra

A kérdések az alábbiak voltak:

1. Melyik síbérlet társaságnak a tagja Mariazell?
a. Lungo Skipass
b. Schiland Voralpen (helyes válasz)
c. Ski Hit

2. Hány méter széles a családi sípálya?
a. 60
b. 70
c. 80 (helyes válasz)

3. Hány méter hosszú a kivilágított szánkópálya?
a. 900
b. 1700 (helyes válasz)
c. 7100

Segítséget a válaszokhoz az alábbi szövegben kaphattatok:

Mariazell, Bürgeralpe
...egyetlen nap vagy téli üdülés


Mariazell közelebb van, mint a legtöbben gondolnánk! A határtól jó két és fél óra alatt elérhető, így akár egynapos síelésre is érdemes ellátogatni, de a régió a 4 csillagos hotelektől az ifjúsági szállásokig számos kellemes szálláshelyet is kínál. A Mariazeller Land magas hegyekkel övezett előnyös földrajzi elhelyezkedése magasságához képest meglepően sok havat ajándékoz, de ha az égi áldás egyszer mégsem lenne elég, modern hóágyú rendszer gondoskodik a pályák kiváló minőségéről.

Síbérleteink a "Schiland Voralpen" szövetség további síterepein is érvényesek, így vendégeink síelhetnek Annabergben, vagy a közeli Gemeindealpén is, ahová ingyenes síbusz közlekedik. A pályák varázsát kedvezményes akciók - például a Senior-Days - keretében olcsóbban is élvezhetik.

...50-80 méter széles pályák és szánkózás
Havas élmények az egész családnak! - ez a Mariazeller Land mottója. A 8 pálya között profik és kezdők egyaránt megtalálják a számukra megfelelőt, a 80 méteresre kiszélesített családi pályán biztonságosan élvezhetik az elnyújtott carvingozást.
A hegyre a gyors és kényelmes feljutásról egy kabinos felvonó, két ülőlift, egy csákányos és egy tányéros felvonó gondoskodik, a gyerekeket "varázsszőnyeggel" felszerelt síjátszótér, a snowboardosokat élménypark várja. A változatosságra vágyó síelők, boardosok és persze a gyerekek egy 1700 méteres, este kivilágított szánkópályán száguldhatnak le a kabinos felvonó völgyállomásához.

...síiskolák és sportélmények a havon
A síjátszótéren a sítörpék a varázsszőnyegnek nevezett 50 méteres futószalagon és a kötélfelvonóval játékosan ismerkedhetnek meg a síeléssel. Ha az alapmozdulatok már mennek, a Zuckerwiese vagy a Jubileumswiese lankás pályáin biztonságosan szerezhetik meg az első síelős élményeket.

Különleges élmény a szánkópályán egy "síbakon", vagy egy "Airboardon" (felfújható szánkón) lecsúszni! Bérelhetők a kabinos felvonó hegyi állomásán, szombat, vasárnap és ünnepnapokon, illetve a szünidőkben, egy csúszás 3 euró, 3 csúszás 7 euró.

...hegyi fogadó és hütte-varázs
Kiválóan gondoskodik a mariazelli Bürgeralpe a korgó gyomrokról is. A felvonók hegyi állomásánál épült fogadó éttermében egyszerre 150 vendég élvezheti a helyi ínyencségeket a csodálatos panorámában gyönyörködve. Kisebb harapnivalókat is kínálunk az önkiszolgáló részen és az Almbar-ban. Természetesen különös figyelmet fordítunk az éhes sítörpékre, akiknek gyermekmenüt, etetőszéket, pelenkázóhelyet kínálunk magától értetődően nemdohányzó környezetben. Két csúszás között érdemes betérni egy italra vagy stájer specialitásra Pfannihoz az Edelweisshüttébe, levezetésül pedig mindig jó a hangulat egy Aprés Ski-hez a Bartelbauerhüttében, vagy kellemesen átmelegedhetünk a Sebastiani Holzknechthütte kandallója mellett.

Bővebb információk: www.mariazell-buergeralpe.at
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Magnus Klause csillagcsillagcsillag
A felújított hotel Mariazellben, a Fő téren helyezkedik el, 250 méterre Mariazell-Bürgeralpe és kb. 3 km-re Gemeindealpe síterepétől. Igényesen berendezett egy- két és többágyas szobák reggelivel, vagy félpanzióval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bartelbauer panzió csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű panzió a St. Sebastiani gyakorlólift és négyüléses lift közvetlen szomszédságában, félpanziós ellátással, játszószobával. Igény esetén 2-5 fős apartmanok is foglalhatóak a melléképületben, 70 m-re a panziótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Waldhäuschen apartman
2023-ban felújított romantikus 60 nm-es házikó az Erlaufsee közelében, az erdő szélén, a Bartelbauer Gasthof üzemeltetésében. A Gasthof és a Mariazell-St. Sebastian-i sípálya 1,9 km-re található a házikótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.