Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lavinaveszély

2006.10.14.

Lavinaveszély A könyv anyaga nemcsak hegymászóknak íródott, hanem mindazoknak, akik hófödte hegyi tájakon mozognak. Tehát turisták, síelők, deszkások, hegyi tájékozódási futók, barlangkutatók, vadászok, katonai alakulatok vezetői éppúgy hasznát vehetik, mint az alpinisták.
Michael Hoffmann könyve, a "Lawinengefahr" egy több szempontból is nagyon értékes és hasznos munka. Egyrészt a legújabb lavinakutatási ismereteket nyújtja, másrészt ezek legmélyebb tudományos szintű leírását adja, méghozzá jól áttekinthető képek és ábrák segítségével. Azon ne is csodálkozzunk, hogy a mű nyelvezete kezdetben idegenül csengő szavakat is hordoz, de figyelembe kell vennünk, hogy kifejezetten lavinafelismerési, vagy ilyen jellegű információkat tartalmazó könyv Magyarországon utoljára mintegy 10 éve jelent meg. Arról nem is beszélve, hogy ennek a témakörnek a tudományos feldolgozása éppen erre az utolsó tíz évre esett az alpesi országokban, mely művekre könyvében a szerző többször is hivatkozik.

A könyv anyaga nemcsak hegymászóknak íródott, hanem mindazoknak, akik hófödte hegyi tájakon mozognak. Tehát turisták, síelők, deszkások, hegyi tájékozódási futók, barlangkutatók, vadászok, katonai alakulatok vezetői éppúgy hasznát vehetik, mint az alpinisták.



A könyv a weblapon keresztül hamarosan újra megrendelhető lesz.

Ára: 1800 Ft + 890 Ft postaköltség





KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.