Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újra kapható a "Carving mindenkinek" oktató DVD

2006.10.13. 2010.11.22. | frissítve: 2010.11.22.

A Sízés +3 c. könyv címében utal rá, hogy a harmadik évezred sísportját szeretné megismertetni a nagyközönséggel. A könyvhöz tartozó "Carving mindenkinek" c. DVD nagyszerűen egészíti ki a leírtakat és sokat segíthet a kanyarsí technika elsajátításában.
Az utóbbi években a magyar síelők táborát nem kényeztették el túlságosan a kiadók. Pedig a lelkes síbarátok igazán megérdemelnék, hogy kapjanak a kezükbe némi olvasnivalót. Ezen a hiányon szeretne segíteni a Dosek-Ozsváth szerkesztőpáros a "A sízés +3" című könyvvel. A szerzői gárda már letette névjegyét a sísportot ismerők előtt, hiszen a TF síoktatóiként és a magyar síoktatásügyben dolgozó vezetőoktatókként két szakkönyvet is összeállítottak (A sízés és A sízés 2000 c. könyvekkel). A Sízés +3 c. könyvet Ozsváth Miklós és csapata mutatta be a Hó Shown. A könyv anyagára épülve DVD is készült.

A könyv már nem kapható.
A Sízés +3 c. könyv címében utal rá, hogy a harmadik évezred sísportját szeretné megismertetni a nagyközönséggel. A könyv legrészletesebben az alpesi sízést szeretné az olvasók elé tárni, az alapoktól egészen a carving felszereléssel megsíelhető fantasztikus varázslatokig. Az egyes sítechnikákat nagyméretű színes fotók jelenítik meg, mellettük sok-sok gyakorlat, hasznos trükk és tipp található. A könyv elkészítésében a Síoktatók Magyarországi Szövetségének vezető oktatói vettek részt. Minden témakört egyértelmű, látványos fotók mutatnak be. Az alpesi sízés mellett a könyvben helyett kapott a sífutás, a snowboard és a telemark sízés alapjainak rövid ismertetése is.
A sízés +3
Dosek-Ozsváth:
A sízés +3 c. könyv már nem kapható.
Egy könyv legjobb szándékok és a legszebb megvalósítás ellenére is csak állóképeket tud tartalmazni. Ezért érezték a szerzők fontosnak, hogy az alpesi sízés anyagát mozgóképekben is feldolgozzák. Az elkészült filmben megelevenednek a könyv képei, mozgás közben mutatják be az egyes technikai elemeket. A filmben látványos lassítások, közeli felvételek, magyarázó ábrák és szöveges magyarázatok segítenek a síelés titkainak megértésében. A DVD lehetőségeit kihasználva menük segítségével kereshetjük meg azt az elemet, amelyre kíváncsiak vagyunk, de lehetőség van a teljes film egyben történő megtekintésére is. A film megtekintése közben érdemes kihasználni a lejátszók adta lassítási, megállítási lehetőségeket is.
Carving mindenkinek
Carving mindenkinek DVD már nem kapható.
KOMMENTEK
imre_miklos | 2010.11.22. 12:39
Nagyon-nagyon jó könyv és DVD, ajánlom mindenkinek!
Szász Huba | 2019.12.07. 21:46
Szeretném megvásárolni a Könyvet és a DVD. Hogy tudom? Kitől és honnan?
Köszönöm a segítséget.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.