Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Új síoktató filmek a magyar piacon (Síakadémia és SMSZ)

2005.11.15. | Szerző: sielok.hu

A tél közeledtével egyre több kiadvány jelenik meg a síeléssel kapcsolatban, most két újdonságra szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét.

A Magyar Professzionális Sí- és Snowboard- Oktatók Kara tájékoztatása szerint befejeződött  a SÍKRESZ, azaz a FIS 10 forgatása a Möltall gleccseren, melyben számos népszerű személyiség is szerepelt.

A SÍKRESZ kiadványa először 2001-ben jelent meg ábrás formátumban a Síakadémia gondozásában. Hamarosan teljes mértékben elkészül a film és valamelyik tv csatorna műsorára is tűzi. A Síakadémia elkészítette síoktatás alaptematikáját is. További információ a Síakadémia honlapján (www.profi-siakademia.hu) található vagy e-mailben a info@profi-siakademia.hu címen kérhető.

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ) új oktatófilmet forgatott október 24-28 között Hintertuxon.

A szervezésben segítségükre volt az Alsó-Ausztriai Pedagógiai Intézet, a Tuxertal Turisztikai Szövetsége és a helyi lifttársaság. Az osztrák kollégák véleménye nagyon pozitív volt.

A film a Sízés +3 könyv kiegészítése lesz. A könyvben szereplő mozgáselemeket lehet "élőben" is tanulmányozni. Jelenleg a vágási munkálatok zajlanak, és remélhetőleg hamarosan megjelenik a DVD.

További információ a szervezet honlapján (http://www.sioktatas.hu) található vagy e-mailben a info@sioktatas.hu címen kérhető.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 248 vendég és 18 regisztrált felhasználó látogatja.