Menü ≡

Megnyitott a Bécsi Jégvarázs

2019.01.18. | Frissítve: 2019.01.19. | Szerző: sielok.hu
A bécsi Városháza előtti tér minden karácsonyi díszbe öltözik és több jégpályát is építenek. A nagy pályát pedig mindig januárban nyitják meg. A nyitás estéjén ingyenesen lehet korcsolyázni, azt követően pedig reggel 10-től 22 óráig van nyitva a pálya.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A bécsi Városháza előtti téren minden évben hatalmas korcsolyapályát és karácsonyi vásárt építenek. November 17-től már lehet korizni a kisebb pályán és a fák között kanyargó jégsétányon minden nap reggel 10-től este 10-ig.

2019. január 18-tól pedig az egész tér egy hatalmas korcsolyapályává változik és március 3-ig róhatjuk a köröket a mesebeli környezetben felépített, összesen 9000 négyzetméternyi területű jégpályán.

A rendezvény egyre népszerűbb, minden évben rengeteg látogatót vonz. A megfelelő hangulatról a 80-as és 90-es évek slágerei, keringődallamok valamint különleges gasztronómiai élmények gondoskodnak.

A korcsolyázás mellett curling pályák foglalására is van lehetőség, hétköznaponként 17:00 óra után, a pályákat online lehet foglalni. A kezdők és gyerekek pedig külön kijelölt pályán gyakorolhatnak.

A korcsolyapálya élő webkameraképe itt található: webtv.feratel.com.

Bővebb információ: www.wienereistraum.com
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »