Menü ≡

Az év végéig nyitva tart a városligeti műjégpálya

2011.12.16. | Frissítve: 2011.12.22.
December 16-tól - igaz, még csak ideiglenesen, a januári gyorskorcsolya EB beharangozó rendezvénye kapcsán - újra kinyit a Városligeti Műjég. A Műjégpálya intézménye és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség két héten keresztül várja azokat, akik aktív kikapcsolódással szeretnék tölteni a szabad idejüket!
h i r d e t é s
A belépőjegy ára 1300 Ft.
A ruhatári szolgáltatások díjmentesen igénybe vehetők.
A korcsolya élezés díja 1500 Ft.

Szakképzett, gyermekszerető, nagy gyakorlattal, szakmai tudással rendelkező korcsolya oktatók december 17-től délelőtt, 10.30, 11.30, 12.30-kor, délután 16.30, 17.30, 18.30-kor várnak oktatásra 5 év feletti gyerekeket és felnőtteket. 5 év alatti gyermekeket délelőttönként 10.30 és 11.30-kor fogadnak. Fontos, hogy 5 fő jelentkezése alatt nem indul el az óra! Oktatásra jelentkezni a csatolóban az oktatás információs pultnál lehet. Az oktatás díja: 500 Ft / 50 perc

A Városligeti Műjégpálya felújítása még 2008-ban kezdődött. A rekonstrukció keretében 2011 végéig felújították a jégpályát és az 1893-ban épült fogadóépületet, emellett a II. világháborúban lebombázott épületszárnyat is újjáépítették. A közel 4,7 milliárd forintos fejlesztés 3,175 milliárd forintos uniós támogatás segítségével jött létre.

A kiemelt Uniós projekt lezárása a kivitelező csődeljárása miatt sajnos mind a mai napig nem történhetett meg, de a város és az intézmény vezetése szeretné biztosítani a fővárosiaknak a létesítmény használatát az ünnepek alatt. Sajnos a fenti problémából kifolyólag a szolgáltatás színvonala még nem éri el azt a szintet, amit a korcsolyázó közönségnek nyújtani szeretnének, de minden erejükkel azon dolgoznak, hogy ezt megoldják.

Mi is történt az elmúlt években a műjégpályával?
  • új 180x67m-es jégpálya került kialakításra
  • új 60x30m-es hokipálya várja a sportolókat
  • 6x6m-es raszterben kiépített térszínpadon mostantól rendezvények kerülhetnek megrendezésre
  • új, korszerű pályavilágítás épült ki
  • rendezték a korcsolyacsarnok környezetét is
  • vendéglátó egységek és Turisztikai Központ is kiépítésre került, biztosítva az épület szezonálisan elkülönülő használati igényeit
  • a csónakázó tó medrét és partvonalát is rendezték
További információk a műjégpálya honlapján találhatóak!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »