Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hozd ki a maximumot Karintia síterepeiből a Topski bérlettel!

2023.10.18. sielok.hu

A TopSkiPass Kärnten & Osttirol síbérlet megnyitja a kapukat Karintia és Kelet-Tirol valamennyi síterülete előtt. A síbérlet többféle konstrukcióban kapható. 1,5 napostól egészen 21 naposig, 5 nap a 7-ből, 6 nap a 7-ből, 5 nap a szezonban, 10 nap a szezonban, valamint szezonbérlet számos családi csomagban.
Fotó: Michael Stabentheiner
Fotó: Michael Stabentheiner

Egyetlen síbérlet Karintia és Kelet-Tirol valamennyi sípályájára

Heiligenblut vagy Nassfeld, Bad Kleinkirchheim vagy a Mölltali-gleccser – a téli üdülővendégek Karintiában napsütötte és hóbiztos alpesi régiók egyedülállóan széles választékból válogathatnak. Összesen 801 kilométernyi sípálya áll a síelők rendelkezésére. A Topskipass Kärnten-Osttirol síbérlettel ráadásul még több élmény vár a télisportok szerelmeseire: a különleges síbérlet ugyanis összesen 30 síterepre és 267 felvonóra érvényes.

A Topski bérlettel tiéd lehet

  • 30 síterület (23 Karintiában + 7 Kelet-Tirolban)
  • 801 kilométernyi sípálya
  • 267 felvonó
  • családi kedvezmények és ajánlatcsomagok
  • téli élmények és szórakozás
A 2023/24-es főszezonban a hatnapos "TopSkiPass Kärnten & Osttirol" bérlet felnőtteknek idén 324 euróba kerül (tavaly 292 euró volt).

A felnőtt szezonbérlet ára, ha 2023. szeptember 1. és december 8. között váltjuk meg 762 euróba kerül, december 9. után 762 eurót kell érte fizetni. (Tavaly 699 euró volt a teljes ár, a növekedés +9%) További részletekhez klikk ide!
Hüttézés Nassfelden - Insta360 kamerakép
Hüttézés Nassfelden - Insta360 kamerakép
„Egy bérlettel mindenhova” – ez a jelszava a karintiai TOPSKIPass síbérletnek, amely hozzáférést biztosít 30 karintiai és kelet-tiroli síterülethez. Ezzel párhuzamosan regionális síbérletek is kaphatók Karintiában számos vonzó inkluzív szolgáltatással: ilyen például a Ski for free Weissbriachban vagy a családok által kedvelt Winter-Paket (Téli csomag) a Goldeck sporthegyen, amelynek keretén belül a 14 éven aluli gyermekek egy ingyenes síbérletet kapnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
AKCIÓ
Chalet Kammleitn
Tradicionális alpesi panzió Karintiában, a nassfeldi sítereptől 4 km-re. 2, 3 és 4 ágyas szobák félpanziós ellátással, szaunázási lehetőséggel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Sonnenalpe
2023/24-es síszezonra elkészülő prémium, saját szaunás apartmanok 105 és 145 m²-es nagyság között, Nassfeld - Sonnenalpe részén, 1500 méteres magasságban, közvetlenül a sípályák mellett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.