Menü ≡

Itt az új Salomon S/PRO síbakancs

Fókuszban a kényelem, illeszkedés és teljesítmény

2019.12.30. | Szerző: Salomon Hungary
A Salomon bestseller síbakancs modellje teljesen megújult a 2019-es szezonra!
Salomon S/PRO ultra könnyű pályasícipő
h i r d e t é s
Teljesítmény, könnyű súly és tökéletes illeszkedés. Ezek a hívószavak jellemezték az elmúlt évtizedben a mostantól S/PRO néven futó Salomon sícipő modellt (korábban X PRO). Ez az a modellcsalád, amiből összességében a Salomon évek során többet értékesített, mint bármelyik más típusból a cég történetében. Az eddig is a tökéletes kényelméről híres modell ezzel a fejlesztéssel most még magasabbra tette a lécet.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

KINEK AJÁNLJUK?

Az S/PRO tökéletes pályasícipő azoknak, akik teljesítményre vágynak, de a kényelemről sem szeretnének lemondani!

DE MIT IS TUD EZ A DÍJNYERTES SÍCIPŐ*?

Olyan sícipőt tervezni, amely magasabb teljesítményt és még nagyobb kényelmet képes nyújtani, mint bármelyik korábbi Salomon modell, nem könnyű feladat.

Az S/PRO kényelmét 3 tulajdonság harmonikus ötvözete garantálja: a könnyű felvételt segítő step-in funkció, a varrásmentes bélés és a teljes személyre szabhatóság. Utóbbi tulajdonság a Custom Shell HD elnevezést kapta, ami lehetővé teszi, hogy mindössze 10 perc alatt egy egyedi sütési eljárással a felső rész tökéletesen lábra alakítható legyen.
Az élményért a vékony héj konstrukció és anyag gondoskodik, ami közelebb pozícionálja a lábat a cipő falához, így fokozott élményt nyújt azzal, hogy még közvetlenebb lesz az erőátvitel. Ez az új Coreframe 360: egy speciális betét mely megtartja a síbakancs geometriáját és keménységét a Custom Shell HD sütési procedúra után is. A Coreframe 360 együttműködésben. Sense Amplifier és a Sense Strap technológiákkal, garantálja az erőt és az energiavisszatérítést minden kanyarban.

A kiterjedt kutatások és fejlesztések során a Salomon csapata az új S/PRO révén egy olyan ultra könnyű pályasícipőt hozott létre, mely csökkenti a síelő fáradtság érzetét az egész napos síelés után.

Sícipő csak Neked! Az S/PRO sícipők teljesen egyénre szabhatók a boot-fitting állomások segítségével. Ezek a boot-fitting állomások Magyarországon több helyen megtalálhatók, ahol hozzáértő szakemberek segítségével alakítják ki a végső, tökéletes illeszkedést számodra!

ÍME A TELJES KÍNÁLAT:

Az S/PRO kínálaton belül széles választékot találunk a flex index tekintetében— S/PRO 130, S/PRO 120, S/PRO 110, S/PRO 100, S/PRO 90, S/PRO 80 és S/PRO 70 . A hölgyek számára az S/PRO 130 kivételével ugyanezt a kínálatot biztosítja a Salomon.

*A World Ski Test magazin értékelése alapján az S/Pro 120 lett az év sícipője!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »