Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

10 éves az ALPESI CLUB!

2011.10.03.

10 éves az ALPESI CLUB! 2001 októberében született meg az Alpesi Club, a Krisztina körúton. Az Atomic símárka akkori képviselői keresték meg a síoktatóként tevékenykedő jelenlegi ügyvezetőket, Körtvélyesi Miklóst és Vágó Balázst, hogy nyissanak egy Atomic márkaüzletet.
Az oktatók nem ijedtek meg a lehetőségtől. Így indult el hódító útjára az Alpesi Club, akkor még csak az Atomic és a Fundango márkákat forgalmazva, síszervizt és kölcsönzőt üzemeltetve, valamint a Körte SE-vel sí- és vitorlástáborokat szervezve.

Az évek során az Alpesi Club folyamatosan alakult, repertoárja bővült. Először a ruházati részlegbe került be a Spyder márka, majd az Alpesi Club lett a Rip Curl (ausztrál snowboardos, freeski ruházati márka) hivatalos magyarországi forgalmazója. A boltban megtalálhatóak az Atomic és a Burton védőfelszerelései a gerincprotektoroktól a bukósisakokig. Az egyesületi tagoknak évek óta külön Alpesi Club-os team-ruha is megvásárolható. Az Atomic márka folyamatos termékbővülésének köszönhetően a sílécek mellett már jó ideje teljes snowboard palettával is fel van szerelkezve a bolt.

A Club a kezdetektől arra törekedett, hogy mindenki igényeit és teljes körűen elégítse ki. Ezért jött létre a síbolt mellett alapításkor a síszerviz és a síkölcsönző, majd 2004-ben az utazási iroda. A szervizben rövid határidőket is teljesítenek, a kölcsönzőben, pedig lehetőség van a legújabb termékek kipróbálására, és a kinőtt gyermekfelszerelések újra cserélésére.

A legdinamikusabban fejlődő részleg az utazási iroda. Ez nem véletlen, hiszen a Club és az egyesület (Körte SE) fő célja a családias, baráti hangulatú táborok megszervezése. Minden évben 15-18 sítábor szerepel a programban, amiknek a fő célpontja Ausztria, de szerveznek tábort Franciaországba is. A 2011/2012-es szezon újdonsága Finnország. Novemberben Mikulás, Szilveszterkor északi fény leső túrára invitálnak mindenkit, ahol is a síelésen kívül sok egyéb különleges élmény is várja az utazókat. A táborokban a Körte SE oktatói - természetesen az oktatás mellett - garantálják a jó hangulatot is. Az utazási iroda tevékenysége idővel, nyári aktivitásokkal bővült ki. Szörftúrákat szerveznek Görögországba, hajóchartereztetést vállalnak a Balatonra, Horvátországba, és ezek mellett nem maradhatnak el a gyermek és felnőtt vitorlás- és szörfképzések, táborok sem.

Az Alpesi Club "mögött" eredményesen működő Körte SE gyerekek és felnőttek oktatásával foglalkozik, a legtehetségesebbek pedig versenyzőként folytatják pályafutásukat az Egyesületben. Az Egyesület büszke rá, hogy mostanra a legnagyobb és legeredményesebb utánpótlás egyesületté nőtte ki magát.

Ebben a miliőben ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját az Alpesi Club.
Boldog születésnapot!

Infó: www.alpesiclub.hu
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.