Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ATOMIC újdonságok 2019/2020

2020.01.28. (x) szponzorált cikk

Az Atomic, a világ vezető símárkája, a 2019/2020-as szezonra is hozott újdonságokat. Nemcsak új termékekkel és megújult termékcsaládokkal bővítették a palettát, hanem új szlogennel is büszkélkednek. Ezzel a szemléletváltással szélesebb kört szeretnének megszólítani.
ATOMIC - 'MAKES YOU A BETTER SKIER' - Az Atomicnak köszönhetően jobb síelővé válsz!

SAVOR termékcsalád

Teljesen megújult a SAVOR család, melynek slágerterméke a síszemüveggel egybe integrált, úgynevezett VISOR-os bukósisak. Az Atomic Savor AMID Visor HD Plus ennek a termékcsaládnak a csúcs modellje, amit exkluzív védődobozban kínál a gyártó. Ennek köszönhető, hogy egy világosabb HD lencse is lapul a dobozban a rossz látási viszonyokra. Ez a bukósisak tökéletes összhangot alkot a biztonság és a kényelem között. Az AMID (Atomic Multi-directional Impact Deflector) egy kettős habréteg, ami együtt dolgozva a Holo Core építési technológiával 40%-kal magasabb ütésvédelmet biztosít, mint az ipari biztonsági előírások. A termék Stereo lencsével is megvásárolható, valamint hagyományos csomagolásban. A top modellek fekete és fehér színben választhatóak, de a Savor Visor Stereo 5 különböző színben érhető el. A sisakokból létezik a Visor nélküli változat is, a SAVOR GT AMID, a SAVOR GT, a SAVOR AMID és a SAVOR.

A másik nagy újítás a sícipők terén érkezett. Azt mondják, hogy a síelés második legjobb érzése, mikor az ember leveszi nap végén a cipőjét. Az új, egycsatos megoldással ezen akar változtatni az Atomic. Olyan sícipőt építettek, melybe nagyon egyszerű belebújni, kényelmes benne sétálni és olyan jó síelni, hogy soha nem akarjuk majd levenni. Kimondott célcsoport a rekreációs síelők és az újrakezdők. Elérhető mind nők, mind pedig férfiak számára kétféle keménységben (SAVOR 95 W, SAVOR 75 W, SAVOR 100, SAVOR 80).

Síszemüvegek között megjelent a SAVOR HD és a SAVOR HD OTG (On The Glass, azaz szemüvegeseknek). Mindkettőnél alkalmazták a HD lencse technológiát, amely a dupla lencsében kristályokat használ, így növeli a látómezőt és emeli ki a kontrasztokat. A Live Fit szivacsrétegnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arc kontúrjához, és mint minden Atomic síszemüveget, ezt is házon belül tervezték és a gyártás is Európában zajlik.

VANTAGE Sílécek

Jelentős újításon esett át a Vantage síléccsalád. A tavalyi év szélesebb Vantage modellek szerkezetét megtartva építették a teljes All-Mountain palettát (idén már nincs Vantage X csak csak sima Vantage elnevezés). Kikönnyített szerkezetű sikersorozat készült Carbon, illetve Titánium hálós megerősítéssel. A carbonos megoldás egy lágyabb sílécet takar, ami jól viselkedik változó körülmények között, míg a titánium erősítés kiválóan dolgozik jeges pályákon is. A léccsalád elérhető 75 mm-es talp alatti szélességtől 107 mm-ig női és férfi változatban.

REDSTER Sílécek

Profi pálya lécek tekintetében is történt frissítés. Általánosságban elmondható, hogy az All-Mountain léceken túl idénre minden pályasí is megkapta a GW (Grip Walk) kötést, ezáltal az alpesi sícipőkön kívül a GripWalk talpú sícipőkkel is kompatibilis az összes pályasíléc. A kötésen és az új dizájnon túl az S9, a G9 és az X9 széria is kapott egy a teljes felületen végig futó, tavalyi lécekhez képest vastagabb Ultra-Titán alapú laminált réteget, mely növeli a stabilitást és a torziós merevséget.
Az X termékcsaládban bevezette az Atomic az úgynevezett wide-body léceket, melyek az eredetiekhez képest szélesebb talppal épültek, így nagyobb teljesítmény és jobb irányítást képesek nyújtani a változó pályakörülmények között. Ebben a verzióban az X9 WB és az X7 WB lécek érhetők el.

HAWX Sícipők

Az Atomic megtartotta cipők terén a fantasztikus sikersorozatát, a Hawx termékcsaládot, melyek továbbra is a letisztult hármas elosztásban érhetők el. A Hawx Ultra a keskeny lábfejre, a Hawx Prime az átlagos lábfej szélességre, míg a Hawx Magna a legszélesebb lábfejűeknek ajánlott, így mindenki megtalálja a lábformájához leginkább illeszkedő modellt. A MemoryFit technológiának köszönhetően a teljes Prime, Ultra sorozat, valamint a Magna termékcsalád keményebb modelljeinek héja hőkezeléssel egyedileg lábra alakíthatók.
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.