Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miért jó síszaküzletben vásárolni?

2015.12.15. Szászi Bernadett

Sokat írtunk már arról, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a sífelszerelés vásárlásakor. Most összegyűjtöttük azokat az előnyöket, amiket a síszaküzletek tudnak nyújtani a nagy áruházakkal szemben. Jakab Márk televíziós műsorvezetőt pedig fel is öltöztettük az egyik budapesti sportszaküzletben.

A legfontosabb előny: a szakértelem

A síelés és snowboardozás nem olcsó mulatság, érdemes alaposan utánajárni, összehasonlítani a különböző termékeket, hogy mindenből a legmegfelelőbbet válasszuk. A pályán sok bosszúságot okozhat egy rossz minőségű vagy kényelmetlen ruházat vagy kiegészítő.

A síszaküzletekben mindig felkészült és tapasztalt eladók segítenek a legmegfelelőbb felszerelés kiválasztásában. Egy nagy áruházban gyakran magunkra vagyunk hagyva és legfeljebb a méretekkel vagy színekkel kapcsolatban tudunk segítséget kérni, ettől azonban sokkal több szempont van, amire oda kell figyelnünk. A síruházatnál nagyon fontos a vízállóság, szellőzés, víztaszítás - az ezekre használt mutatószámokat a szaküzlet eladói segítenek értelmezni, összehasonlítani.

Egy szaküzletben sokkal nyugodtabban tudunk vásárolni, barátságosabb a légkör, személyesebb kapcsolat alakul ki az eladó és a vásárló között.

Széles választék

A szaküzletekben jóval több termék közül válogathatunk. A forgalmazott márkák legújabb termékeitől a kifutó darabokig mindent megtalálunk és igény esetén rendelni is tudnak nekünk.

Sokkal több méret, anyag és szín közül választhatunk és könnyebben össze tudjuk hasonlítani a különböző termékeket.
A szaküzletekben jóval több termék közül válogathatunk.
A szaküzletekben jóval több termék közül válogathatunk.

Jó minőség, sokszor ugyanazon az áron

A nagy áruházakban általában alacsonyabb vagy közepes minőségű termékeket forgalmaznak, és sokszor nem feltétlenül alacsonyabb áron. A szaküzletben forgalmazott termékek alapvetően nem drágábbak, csak szélesebb választékban jobb minőségű termékeket kínálnak. Mivel a felszerelésen nemcsak a kényelmünk, hanem a biztonságunk is múlik, érdemes a jobb minőséget választani. A szaküzletekben is gyakran vannak akciók, kifutó termékek, amiket alacsonyabb áron tudunk megvásárolni.

Egyedi kéréseket is teljesítenek

Egyre több szaküzletben fektetnek hangsúlyt az egyediségre. Dizájn tekintetében is sokkal több lehetőség közül választhatunk, a szaküzletekben mindig találunk egyedi, hóbortos termékeket, vagány színeket, vicces kiegészítőket, úgy mint a sörtartós hátizsák vagy a szarvacskás sísapka.

Funkcionalitásban is egyre elterjedtebbek a személyre szabott kiegészítők. A technológia rohamosan fejlődik, az egyik legjobb példa erre a lábra formázható sícipő, mely a létező legkényelmesebb megoldást jelenti. De sok helyen készítenek egyedileg formázott talpbetétet is.
A Sidas Custom technológia kényelmesebbé varázsolja a sícipőt.
A Sidas Custom technológia kényelmesebbé varázsolja a sícipőt.
Összességében tehát minden vásárlást tervezőnek azt ajánljuk, hogy mindenképp látogasson el több szaküzletbe is és kérjen segítséget a szakértő eladóktól. Ezt tette Jakab Márk, televíziós műsorvezető is, akit kameránkkal elkísértünk a TandT Sportszaküzletbe, hogy megvásárolja a síszezonhoz szükséges legfontosabb felszereléseket. Videónkból megtudhatjátok, hogy mit választott és milyen tanácsokat kapott, melyeket ti is hasznosíthattok.

Elkísértük Jakab Márkot síruhát vásárolni
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.