Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Salomon újdonságai

2013.12.23.

A SALOMON izgalmas újdonságokkal kezdte a 2013-as téli síszezont! Az idei Salomon síkollekció egyértelmű favoritja az X-RACE léc, mely méltó folytatása a már jól ismert 3V és 2V modelleknek.

X-RACE

Az X-RACE az első olyan versenyléc, ami lehetővé teszi a sírajongók számára, hogy függetlenül az általuk kedvelt sebességtől és radiustól, a lécek technológiai vívmányait élvezzék. A fejlesztés lényege, hogy egy kategóriában ötvöznek 5 lécet/5 formát. A hossztól függően a léceknek más-más a karakterisztikájuk:
HOSSZ: RADIUS: STÍLUS:
180 cm 19m full speed
175 cm 17m performance speed
170 cm 15m férfiaknak sport, nőknek speed
165 cm 13m slalom
155 cm 11m női slalom
A Semi Twin Tail segíti a léc stabilitását nagy sebességnél is.

Az Active Contact Sidewall egy mid sandwich technológiával ötvözve lehetővé teszi akár az olyan agresszív használatot is, mely verseny körülmények között szükséges lehet.

A Powerline Ti elem egy az egyben a versenylécekből került átvételre. Egy olyan aktív rezgéscsillapító rendszer, mellyel a buckás vagy jeges terepeken, nagy sebességnél jelentkező, extrém rezgések is csillapíthatóak.

Összességében tehát elmondható, hogy a SALOMONNAK egy egyedülállóan sokoldalú lécet sikerült létrehoznia, melyben az erős közepes szintűtől a profi síelőkig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő hosszt és csúcsra járathatja az adrenalin szintet!

HACKER

Hacker Custom Air és Shiva bukósisakok
Hacker Custom Air és Shiva bukósisakok
Az idei szezon újdonsága a Hacker Custom Air bukó. A kicsit deszkás feelinget sugalló modell tökéletesen ötvözi a stílust a legújabb technológiával. A Twinshell konstrukció lényege, hogy a külső, ultra könnyű öntött réteg belül egy nagyon rugalmas, befecskendezett réteghez kapcsolódik. Ezen a rétegen belül található az EPS (expanded polystiren) rezgéscsillapító anyag, melyben mikrocsatornák biztosítják a levegő folyamatos áramlását - s ezáltal egyben a szellőzést - mindenféle időjárási körülmények között, mindig az adott viszonyoknak megfelelően. Az egész sisak (köszönhetően a Twinshell konstrukciónak) szuper könnyű, mindössze 370 gramm!

Az ovális formával több fejtípusra is ajánlható. Persze a SALOMONTÓL már megszokhattuk, hogy mindig van egy kis extra a történetben, ebben az esetben ez a plusz az úgynevezett Custom Air Fit technológia, ami igazán egyedülállóvá teszi a sisakot a piacon. Lényege, hogy a hátsó részen egy kis pumpa segítségével a viselője tökéletesen a saját fejformájára alakíthatja, ezáltal korábban még soha nem tapasztalt komfort fokozatot érezhet. Az már tényleg extra az extrában is, hogy a bepumpált levegőnek köszönhetően a bukó egy kis plusz védelmet is biztosít a koponya hátsó részén. A levegő bármikor egy mozdulattal kiengedhető, amennyiben ez szükségessé válik.

Az alacsony profil miatt a sisak elülső része tökéletesen illeszkedik minden SALOMON síszemüveggel, ezáltal egy egységes ventillációs rendszert kialakítva a két termék között. A szemüveg pántját a sisakon kívül és belül is hordhatjuk tetszés szerint. A bélése kivehető, mosható. A fülvédő rész levető. Audio rendszer kompatibilis.

Női változata a SHIVA bukósisak, mely több színben is elérhető.

X-MAX SÍSZEMÜVEG

X-MAX szemüveg
X-MAX szemüveg
Manapság mindenféle őrült dolgokat kínálnak a síszemüveg piacon. A szemüvegek mutatják a sebességet, a magasságot, megtalálják a barátaidat a hegyen…Tényleg őrült jól hangzik………öt percig!

Úgy tűnik, hogy mindez csak figyelem elterelés. Mert amikor az ember kint van a hegyen, éppen az ottlét a lényeg, az a semmihez nem hasonlítható érzés, amit mindenképpen érdemes nyugalomban, információk nélkül megélni. Minden együtt van, a táj, a levegő és a hó a talpad alatt.. Csak ők és te.

A SALOMON az X-MAX síszemüveg kollekcióval valójában az alapokhoz tért vissza. A lényeg pedig, hogy minél kényelmesebb legyen és minél szélesebb látómezőt biztosítson a viselőjének. A megtapasztalható különbség döbbenetes, közel 30%-kal nagyobb a tér, amit láthatunk, összehasonlítva egy hagyományos szemüveggel. Biztos, hogy hamarabb fogod észrevenni a bokrot vagy a vízmosást, ami olykor életmentő is lehet!

Első pillanatban meglepő, de mostanában mindenképpen trendi UFO-s megjelenést biztosít. A másik kivételes sajátossága, hogy a lencse 2-3 mozdulattal könnyedén cserélhető, anélkül, hogy szennyezett kézzel kellene magát a lencsét tapogatni. A szemüveghez csomagolva egy plusz lencsét is kap ajándékba a vásárló. A Custom Frame technológia segítségével bármilyen arcformára tökéletesen formálódik. A lencse maga a Carl Zeiss gyárban készül, ami tökéletes garancia a megbízható minőségre. A termék fotokromatikus és polarizált verzióban is megvásárolható.

A termékek kiemelt választékban megvásárolhatók az
  • Alpesi Clubban (1122 Budapest, Krisztina krt. 3.)
  • Atomic Clubban (1036 Budapest, Galagonya u. 5.)
  • Overland Active üzletben (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17.)
  • K2 Sí és Snowboard Központban (1036 Budapest, Pacsirtamező u. 16.)
Web: www.salomon.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.