Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

SPORT2000 sí és snowboard teszt Söldenben

2008.11.18.

SPORT2000 sí és snowboard teszt Söldenben 2008. november 13-15-én rendezték meg Söldenben a SPORT 2000 legnagyobb sí és snowboard tesztjét, amelyen a magyar SPORT 2000 kiskereskedők először vettek részt és minden bizonnyal nem ez lesz az utolsó alkalom!
"Még soha nem voltam ennyire profin és flottul megszervezett sí és snowboard teszten, pedig régóta működő boltosként már jártam jó pár helyen" (Head Sport, Győr)

Szerda este megérkezésünkkor igazi karácsonyi hangulat fogadott bennünket. Sölden utcái hófehérbe borultak, a fákon az esti fények hatására csillogott a hó, mindenből a teljes nyugalom áradt, csak mi voltunk izgatottak, mert már alig vártuk, hogy másnap csúszhassunk. A szállodánk Sölden központjában a Freizeit Aréna közvetlen szomszédságában volt, ahol barátságos vendéglátók vártak.

Másnap reggel mindenkit nagy meglepetés fogadott fent a Rettenbach gleccsernél. Az első a 30 cm friss hó, ami az éjjel esett, a második meglepetés pedig az Arénában volt. Senki sem számított arra, hogy az összes jeles márka képviselni fogja magát és az idény legújabb modelljeit tesztelheti majd három napon keresztül. "A kiállítóknál nem csak a legújabb síket és snowboardokat próbálhattuk ki, hanem kaptunk sícipőt, snowboard cipőt, síbotot, bukósisakot, protektortokat és sí szemüveget is. Ha valaki úgy ment el, hogy semmilyen felszerelést nem vitt magával, akkor is tudott síelni és boardozni. Tényleg mindenki ott volt, aki számit: Atomic, Head, Völkl, Noridca, Scott, Elan, Uvex... " (LS-TÉL Sport, Tata)

A kölcsönzés módja rendkívül egyszerűen történt. Postán mindenki megkapta előre a SPORT 2000-től a kis zsebben elhelyezhető voucherét, ami feljogosított a léc, snowboard, sícipő, síbot és egyéb kölcsönzésére. Ezt a vouchert kellett leadni a megfelelő kiállítónál és amikor visszavittük a terméket a vouchert visszakaptuk, így nem volt szükség semmi kaucióra vagy útlevélre. A felszerelést addig használhattuk, ameddig csak akartuk és minden időben tudtunk másikat választani. Mindent beállítottak kilóra, cm-re, tudásra, kényelemre.

"Pazar volt, pedig ha jól hallottam közel 1100-an voltunk." (Royal Sport, Keszthely)

A voucherben találtunk ajándékbont a gleccsernél tartandó Apré Ski Partyra, amit bármilyen italra beválthattunk és még az esti bulikra is érvényes volt.

Az időjárás is nekünk kedvezett. Csütörtökön még ködös idő, pénteken hószállingózás, szombaton pedig már verőfényes napsütés, kék ég és hófehér hegycsúcsok látványa váltotta fel a borongós időt. Az esti programok is ugyanolyan szervezetten zajlottak, mint minden más fent a gleccsernél. Csütörtök este az egyik helyi pubba voltunk hivatalosak, ahol élő zene mellett söröskorsó-emelő verseny is várt ránk. Az öt ország bajnokságában elmondhatom, hogy csapatunk nagyszerűen küzdött, de sajnos a sörivó nemzeteket (osztrákokat, németeket és a cseheket) nem sikerült megvernünk. Másnap a söldeni Freizeit Aréna volt a helyszín, ahol kisorsoltak egy kétszemélyes schladmingi utat egy négy csillagos szállodában a SPORT 2000 REISEN jóvoltából és átadták az érmeket a lesiklóverseny helyezettjeinek.

"Színvonalas, kulturált programokban volt részünk, ahonnan a szakmaiság sem hiányzott, profi táncos modellek mutatták be a legújabb trendeket!" (Fun Sport, Győr)

Az ezt követő koncerten a legnagyobb slágerek hangoztak fel és a mulatozás egészen hajnalig kitartott.

Ha kedvet kaptál és nincs kedved még egy évet várni a SPORT 2000 következő sí és snowboardtesztjére, akkor gyere és síelj velünk Saalbachban december 6-8-ig!

Érdeklődni a SPORT 2000 boltokban vagy a kt@sport2000.at e-mail címen lehet.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.