Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sziasztok Sportarcok! Itt a Tél.

Új kampányt indított az INTERSPORT

2023.12.11. (x) szponzorált cikk

Elindult az INTERSPORT új kampánya, amelyben télen is a sportolásra és a jókedvre ösztönzi az embereket. Egy nem hétköznapi karakterrel fogja magát belopni a sportrajongók szívébe.
Az INTERSPORT személyesen hozta el a telet. A képen látható karakter a vastag szőrméjében maga a Tél. Pont olyan, mint a valódi évszak. Amikor megérkezik, azt mindenki észreveszi. Olyankor megfagy körülötte minden. Dermesztő és hideg is tud lenni. De legbelül... legbelül igazából mindenki szereti, mert annyi csodát hoz el magával. Elhozza a hideget, hogy az utcán sétálva forraltbort és teát kortyolgassunk, otthon pedig összebújva megmelegedjünk. Elhozza a hóesést, hogy a gyerekkezek hóembert készítsenek. Elhozza a havas lejtők élményeit - a szánkózást és a síelést -, amelyeket csak vele élhetünk át. Hát ő az igazi Tél! Telis-tele jókedvvel, nevetéssel és élménnyel.
A kampány célja mosolyt csalni az emberek arcára egy szerethető, nem hétköznapi figura segítségével és kiemelni, hogy itt a tél, sportolj sokat, gyűjts élményeket és közben nevess. Kedves karakterével a 14 magyarországi INTERSPORT üzletben találkozhatsz, ahol fotózkodhatsz is az ember nagyságú kartonfigurával és fizetéskor a kasszarésznél is köszönteni fog. Az INTERSPORT Facebook (Intersport Magyarország) és Instagram (intersport_hungary) oldalát is érdemes követned, hiszen decemberben több játékkal is vár a Tél.
December 1-től elindult az INTERSPORT ADVENTI KALENDÁRIUM, amely során az intersport.hu/adventikalendarium weboldalon minden nap egy ablakot nyithatsz ki és megnézheted, hogy mi rejlik mögötte. Akciós ajánlatok, nyeremények és kedves kis videók is várnak. Érdemes játszanod és minden nap nézegetned az ablakokat, hiszen sosem tudhatod, hogy melyik nap mit találsz mögötte.
Ha pedig a téli kalandjaidhoz még hiányzik valami, vagy sportos élménnyel ajándékoznád meg a szeretteidet karácsonykor, az INTERSPORT szeretettel vár. Sziasztok Sportarcok! INTERSPORT BUDAÖRS – INTERSPORT ALLEE - INTERSPORT DUNA PLAZA – INTERSPORT MOM PARK - INTERSPORT MARKET CENTRAL FERIHEGY – DEBRECEN – GYŐR – KAPOSVÁR – KESZTHELY – NAGYKANIZSA – SIÓFOK – SZOMBATHELY – VESZPRÉM - ZALAEGERSZEG

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.