Menü ≡

Minőségi sífutópályák Felső-Stájerországban

2009.11.16.
Felső-Stájerország a sífutók eldorádója. Ebben a régióban 5 minősített sífutó-központ található. Ez öt olyan kiváló sífutópályát jelent, melyet a "stájerországi versenypálya minőségi tanúsítvánnyal" tüntettek ki.
h i r d e t é s
Ezt a tanúsítványt csak igen szigorú elbírálás után ítélik meg, ha a meghatározott kritériumok teljesülnek. Három évig érvényes a minősítés, ezen időszak alatt a versenypálya fenntartója köteles a megszabott feltételeket biztosítani, majd 3 év letele után lehet újabb igényt minősítési benyújtani.

A pályázó sífutóhelyek közül Wald am Schobepass, Eisenerzer Ramsau, a Mariazellerlandloipe, a Krumpenloipe és a tragöss-i sífutó-versenypálya feleltek meg ennek a magasabb szintnek.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az északi sízésnek való hódolás Felső-Stájerországban ily módon a legmagasabb színvonalú és a legjobb minőségű sífutást jelenti.

A 2009/2010-es téli szezonban a régió turisztikai hivatala különleges csemegét kínál a sífutás szerelmeseinek. A felső-stájerországi sífutóbérlettel a vendégek mind az 5 tanúsítvánnyal rendelkező sífutó területet meglátogathatják, ahol pecséteket gyűjthetnek. Minden beküldött lepecsételt bérletért meglepetés ajándékot jár és a beküldők között felső-stájerországi sífutó-üdüléseket is kisorsolnak. ki.

Kedvet kapott a sífutáshoz? Próbálja ki ezt a remek sportot a sífutás eldorádójában: Felső- Stájerországban.

Bővebb infó magyarul: www.hochsteiermark.at
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »