Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elan síléc újdonságok 2015

2014.09.24. Szegő Attila

Elan síléc újdonságok 2015 Az Elannál áttörő megújulással idén nem kell számolni, inkább egy-egy modellcsalád erősítésével. A tavalyi évben komoly újításokat tettek le az asztalra, amit nehéz most felülmúlni. Mivel egy-egy fejlesztés éveket vesz igénybe, a 2014/15-ös szezont inkább a túrafelszerelések erősítésére szánták.
h i r d e t é s

Íme az Elan túrasí kínálata:

  • Triglav: egy igazi verseny túrasí, amely mindössze 730 g-os. A túralécekre jellemző Bridge építés és a Monoblock szerkezet egy igen könnyű, de merev lécet eredményez.
Elan Triglav
Elan Triglav
  • Lhotse: a freeride-ot kedvelő sítúrázók kedvenc léce lehet. Könnyített belső szerkezetű, kötés alatti részen erősebb PST építésű léc.
Elan Lhotse
Elan Lhotse
  • Himalaya: az ismeretlen területeket felfedezni induló síelők legjobb választása. Széles könnyű és jól irányítható darab a szűzhavas hegyoldalakon.
Elan Himalaya
Elan Himalaya
  • Az Alaska Pro a teljesítmény orientált, de verseny felhasználású túrázóknak ajánlott modell.

A pályára szánt síléc-paletta:

A kínálatból a GSX Fusion lett a legjobb, legalább is a német Ski Magazin szerint. Az óriás műlesikló lécek geometriára épült sí a sebességre és a teljesítményre lett kihegyezve.
Elan GSX Race
Elan GSX Race

Az SLX hozza a megszokott szlalomos paramétereket és dizájnt utcai változatban. Az SL Fusion és a Ripstick az előbbi lécek puhább változatai egy 12-es erősségű kötéssel.

Az all mountain sílécek közül az Amphibio a szélesebb sorozat, amely pályán kívül is remekül használható. Ez a sorozat kellő dinamikával rendelkezik és kezelt pályán is hátrány nélkül lehet tempós íveket húzni.
Elan Amphibio 14 Fusion
Elan Amphibio 14 Fusion
Az Amphibio 14 egy hihetetlenül érzékeny léc, amelyet a Porsche Design Studio tervezett.

A Morpheo all mountain lécek minden kezdő és haladó sízőnek jó választás lehet, hiszen nem túl agresszív karakterrel rendelkezik és kellően stabil. Ezek a lécek inkább a pályán használhatók, változó hóviszonyok mellett.

A W Studio All mountain és a W Studio Twilight a két női szériás termékcsalád. Utóbbi inkább a pályán kívül terepen ideális, míg az előző All mountain Studio kezelt pályára és változatos hóviszonyokra kialakított síléc. Ebből a női top sí az Elan Speed Magic Fusion, amely minden technikai extrával fel van vértezve.
Elan Speed Magic Fusion
Elan Speed Magic Fusion
A könnyebb sílécválasztáshoz és a lécek közti eligazodáshoz segítséget nyújt az Elan sílécválasztó alkalmazása, amelyet az Elan honlapján lehet elérni itt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.