Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Fischer technikai újdonságok 2010/11

2010.10.15. | Szerző: sielok.hu
Fischer technikai újdonságok 2010/11 A Fischer a 2010/11-es szezonban számos technikai újdonsággal rukkol elő a sílécek terén. A legfontosabbakat igyekeztük kiemelni, de összefoglaló táblázatunk a cikk végén segít rövid magyarázattal szolgálni az egyes újdonságokról.
h i r d e t é s
Néhány újítás érinti az éleket, a kötés- és platnifelfüggesztést, rengeteg új technológiát alkalmaznak a magoknál, a szerkezeti felépítésben és néhány speciális újdonságot is tartogatnak számunkra. A legfontosabbakat igyekeztük kiemelni, de összefoglaló táblázatunk a cikk végén segít rövid magyarázattal szolgálni az egyes újdonságokról.

A verseny kategóriában
  • az RC4 széria mindegyik tagjára jellemző a Hole Ski Technology, amivel már korábban is találkozhattunk a lécek csőrénél, de idén a léc végéből is kikanyarítottak egy darabot. A mérnökök azt ígérik, hogy az így könnyített sí kevésbé fog berezonálni, és a lyukon beáramló levegő leszorítja a sílécet, amelyet ezáltal könnyebb irányítani.
  • a két felső modellt a továbbfejlesztett FlowFlex 2.0 platnival szerelték, amely méginkább tökéletes, törés nélküli hajlást biztosít a sínek egy nagy terhelés esetén.
  • továbbá az AirCarbon Ti 0.5-0.8 technológia tovább biztosítja a léc leszorítását, a két vastagságban alkalmazott titanium lemezek és a karbon szál segítségével.
  • a Sandwich Sidewall Construction épített szerkezetnek köszönhető a rendkívül sima siklás a pályán.
A Progressor modellekre
  • a tavaly bevezetett Dual radius kialakítás jellemző idén is, amelyet ezekre a modellekre tovább tökéletesítettek.
  • a Progressor 9+ modell a teteje a palettának, és ehhez ugyanúgy dukál a FlowFlex 2.0, mint a versenyszériához.
All Mountain kategóriában
  • bevezetik a MOTIVE szériát, amely a korábbi évek AMC és HEAT széria utódját képezi.
  • a széria minden tagjára jellemző a Dynamic Grip Control technológia, amely hosszanti irányba 3 részre osztja a sít, és a lamellái közé egy rugalmas, de nagy szakítószilárdságú anyag integráltak a jobb, dinamikusabb irányításért és élkontaktért.
  • a MOTIVE 74SW modell már SideWall technológiával épül fel, amely a legmagasabb stabilitást támogatja a síben.
Éles, kötés platni rendszerek és magok
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »