Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Head, a jófej

2014.09.19. Szegő Attila

Head, a jófej A Headnél idén a nőknél van az előny! Új lécet alkottak a szebbik nem képviselőinek, de a sportosabb léceket kedvelők is számíthatnak újdonságra.
h i r d e t é s
A Wordcup lécek tartalmi változáson nem mentek keresztül, csak a szokásos fóliacserén, viszont most nagyon elegánsak lettek a lécek.
Head Worldcup Rebels i.SL
Head Worldcup Rebels i.SL
Ahol változás történt, az a versenysík szelídített változatai, a Supershapek. Ami változott, az a felépítés. Idén külön ehhez a modellcsaládhoz kifejlesztett Era 3.0S technológiára épülnek.
Ami a dizájnt illeti, itt is, akár a versenyléceknél a Head egyik ősi színe a fekete dominál.

A Performance kategóriát jelentő i.Supershape családhoz csatlakoztak a korábbi Chip sílécek is Prestige és Premium név alatt. Ez utóbbi kettő nem Kers rendszert használ, hanem az Inteligence Chip technológiát.
Head Worldcup Rebels i.SL
Head Worldcup Rebels i.SL

Era 3.0S

A supershap lécekhez továbbfejlesztett Era 3.0 változat, amely ötvözi a V-shape kialakítást és a race technológiát. Az allride lécekhez képest és a 3.0 verziónál megszokott 20/80 arány helyett, itt 10% Rocker és 90% Camber kombinációt alkalmaznak, megtartva vele a performance lécek dinamikáját, sportosságát.

Joy - új alapokon a női sílécek

Head Super Joy
Head Super Joy
A Joy könnyű, tökéletesen kiegyensúlyozott és mindig teljesen kontrollálható sí lett.
A könnyű léc jobb, legalábbis ha olyan szerkezetet jelent, mint amilyet a Head mérnökei építettek.
Ehhez szükség volt a Graphene, Koroyd és Carbon technológia alkalmazására.
  • 20%-al lett könnyebb a síléc, ami számokban mérve 350g-ot jelent.

  • A súly eloszlása az új konstrukciónak és a felhasznált anyagoknak - Graphene, Koroyd - köszönhetően változik pályán és pályán kívül. Pályán stabil sícsőrt és véget jelent, míg pályán kívül stabil középső részt.

  • Kontrollálhatósága az Era 3.0 felépítésnek a szélesebb SLR középrésznek köszönhetően sokkal jobb, mint elődeinek.
Head Big Joy
Head Big Joy
- Graphene
A Graphene egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező nanotechnológiai anyag, egyetlen atom vastagságú grafitréteg. Ez a legvékonyabb és legkönnyebb szerkezet, amit eddig alkottak. A Graphene a legerősebb anyag a világon, erősebb, mint a gyémánt, 300-szor erősebb, mint az acél, és rugalmasabb, mint a gumi. Vastagsága akkora, mint egy atomé. A Graphene-t a Headnél csak az új JOY sorozatnál használják.
Graphene
Graphene
- Koroyd
A csőszerkezetek többször is bizonyították, hogy számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Itt a kétrétegű csöveket egymás mellé sorakoztatták fel, és egy méhsejt rendszert alkottak, amelynek nagyon jó az energia elnyelő képessége. Számtalan protektornál is alkalmazzák már.
Koroyd
Koroyd
Az Allride léceknél a Rev sorozat a szélesebb all mountain pályán kívüli irányt képviseli és szintén Era 3.0 technológiával készül, míg az Integrale sílécek a pályára vannak hangolva.



A túra-freeride vonalat erősítve előálltak egy komolyabb túrázásra alkalmasabb kötéssel. Ez az AAAmbition kötés. Itt már négy fokozatban állítható a magasság. A kötés kialakítása a sítúrázók körében komoly márkaként ismert Diamir kötésekre hasonlít.
Tyrolia AAAmbition
Tyrolia AAAmbition
Neked idén hol lesz a határ, amit a Head síléccel érsz el?
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.