Menü ≡

Head, a jófej

2014.09.19. | Szerző: Szegő Attila
Head, a jófej A Headnél idén a nőknél van az előny! Új lécet alkottak a szebbik nem képviselőinek, de a sportosabb léceket kedvelők is számíthatnak újdonságra.
h i r d e t é s
A Wordcup lécek tartalmi változáson nem mentek keresztül, csak a szokásos fóliacserén, viszont most nagyon elegánsak lettek a lécek.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ahol változás történt, az a versenysík szelídített változatai, a Supershapek. Ami változott, az a felépítés. Idén külön ehhez a modellcsaládhoz kifejlesztett Era 3.0S technológiára épülnek.
Ami a dizájnt illeti, itt is, akár a versenyléceknél a Head egyik ősi színe a fekete dominál.

A Performance kategóriát jelentő i.Supershape családhoz csatlakoztak a korábbi Chip sílécek is Prestige és Premium név alatt. Ez utóbbi kettő nem Kers rendszert használ, hanem az Inteligence Chip technológiát.

Era 3.0S

A supershap lécekhez továbbfejlesztett Era 3.0 változat, amely ötvözi a V-shape kialakítást és a race technológiát. Az allride lécekhez képest és a 3.0 verziónál megszokott 20/80 arány helyett, itt 10% Rocker és 90% Camber kombinációt alkalmaznak, megtartva vele a performance lécek dinamikáját, sportosságát.

Joy - új alapokon a női sílécek

A Joy könnyű, tökéletesen kiegyensúlyozott és mindig teljesen kontrollálható sí lett.
A könnyű léc jobb, legalábbis ha olyan szerkezetet jelent, mint amilyet a Head mérnökei építettek.
Ehhez szükség volt a Graphene, Koroyd és Carbon technológia alkalmazására.
  • 20%-al lett könnyebb a síléc, ami számokban mérve 350g-ot jelent.

  • A súly eloszlása az új konstrukciónak és a felhasznált anyagoknak - Graphene, Koroyd - köszönhetően változik pályán és pályán kívül. Pályán stabil sícsőrt és véget jelent, míg pályán kívül stabil középső részt.

  • Kontrollálhatósága az Era 3.0 felépítésnek a szélesebb SLR középrésznek köszönhetően sokkal jobb, mint elődeinek.
- Graphene
A Graphene egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező nanotechnológiai anyag, egyetlen atom vastagságú grafitréteg. Ez a legvékonyabb és legkönnyebb szerkezet, amit eddig alkottak. A Graphene a legerősebb anyag a világon, erősebb, mint a gyémánt, 300-szor erősebb, mint az acél, és rugalmasabb, mint a gumi. Vastagsága akkora, mint egy atomé. A Graphene-t a Headnél csak az új JOY sorozatnál használják.
- Koroyd
A csőszerkezetek többször is bizonyították, hogy számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Itt a kétrétegű csöveket egymás mellé sorakoztatták fel, és egy méhsejt rendszert alkottak, amelynek nagyon jó az energia elnyelő képessége. Számtalan protektornál is alkalmazzák már.
Az Allride léceknél a Rev sorozat a szélesebb all mountain pályán kívüli irányt képviseli és szintén Era 3.0 technológiával készül, míg az Integrale sílécek a pályára vannak hangolva.A túra-freeride vonalat erősítve előálltak egy komolyabb túrázásra alkalmasabb kötéssel. Ez az AAAmbition kötés. Itt már négy fokozatban állítható a magasság. A kötés kialakítása a sítúrázók körében komoly márkaként ismert Diamir kötésekre hasonlít.
Neked idén hol lesz a határ, amit a Head síléccel érsz el?
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »