Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Head - a tökéletes kombináció

2015.10.16. Szegő Attila

A Head idén egységes síléc-sícipő dizájnt tervezett egyes kategóriáihoz, valamint a Graphene technológia megjelent szinte mindegyik modellnél.
A tavaly megjelent Graphene anyag felhasználása és beépítése a léc szendvics szerkezetébe nagy sikert aratott, ezért idén több sílécnél is beépítésre került. Ezzel az eljárással jelentős súlycsökkenést tudtak elérni.

HEAD Graphene
A következő léc-cipő kombinációkat ajánlja a 2015/2016-os szezonra a Head:
  • Race combo
  • Performance combo
  • Allride combo
  • Women combo

Instinct - megbízhatóság minden terepen

Allride lécei új egységes dizájnt kaptak, és mindegyik a legkorszerűbb Graphene szerkezettel rendelkezik. Idén néhány milliméterrel szélesebbek lettek, mely könnyebb siklást tesz lehetővé friss vagy összetúrt hóban is. A Graphene anyagot ezeknél a léceknél a síkötés alatti részbe építették be, így kisebb terhelés hatására is dinamikusan gyorsul és kanyarodik.
Az INSTINCT név találó, mert ez a léc az ösztönös síelés örömét adja minden pályán, legyen az szűz hó, vagy kezelt lejtő. Könnyű és erős felépítésének köszönhetően segíti egyensúlyunk kontroll alatt tartását. A titán erősítés csak az alap Natural Instinct lécben nincsen.

Joy - csak nőknek!

A női lécek friss dizájnt kaptak. A két topmodell, a Big Joy és a Great Joy famagos szendvics, míg a Total Joy és Super Joy Koroyd-carbon szerkezetű. Az alap női lécek; az Absolut Joy és Pure Joy egyszerű kompozit magos. A JOY lécek mindegyike Graphene erősítésű.
A Head innovációi, egyedi technológiát kínálnak a nők nagy örömére. Ilyen a LIBRA technológia is, ahol a könnyedség, egyensúly és dinamizmus egyesül egy elegáns külső mögött.

i.Supershape - a jól bevált recept

Erre a szezonra az i.Supershape lécek megjelenése letisztult, amely alatt a jól bevált WC Sandwich Cap szerkezet található. A megfelelő dinamikáról a KERS rendszer gondoskodik. A pályasílécek exkluzív kínálatát továbbra is a Prestige és a Premium jelenti, amelyek a korábbi Intelligence Chip technológiát viszik tovább.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.