Menü ≡

Head - a tökéletes kombináció

2015.10.16. | Szerző: Szegő Attila
A Head idén egységes síléc-sícipő dizájnt tervezett egyes kategóriáihoz, valamint a Graphene technológia megjelent szinte mindegyik modellnél.
h i r d e t é s
A tavaly megjelent Graphene anyag felhasználása és beépítése a léc szendvics szerkezetébe nagy sikert aratott, ezért idén több sílécnél is beépítésre került. Ezzel az eljárással jelentős súlycsökkenést tudtak elérni.

HEAD Graphene
A következő léc-cipő kombinációkat ajánlja a 2015/2016-os szezonra a Head:
  • Race combo
  • Performance combo
  • Allride combo
  • Women combo
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Instinct - megbízhatóság minden terepen

Allride lécei új egységes dizájnt kaptak, és mindegyik a legkorszerűbb Graphene szerkezettel rendelkezik. Idén néhány milliméterrel szélesebbek lettek, mely könnyebb siklást tesz lehetővé friss vagy összetúrt hóban is. A Graphene anyagot ezeknél a léceknél a síkötés alatti részbe építették be, így kisebb terhelés hatására is dinamikusan gyorsul és kanyarodik.
Az INSTINCT név találó, mert ez a léc az ösztönös síelés örömét adja minden pályán, legyen az szűz hó, vagy kezelt lejtő. Könnyű és erős felépítésének köszönhetően segíti egyensúlyunk kontroll alatt tartását. A titán erősítés csak az alap Natural Instinct lécben nincsen.

Joy - csak nőknek!

A női lécek friss dizájnt kaptak. A két topmodell, a Big Joy és a Great Joy famagos szendvics, míg a Total Joy és Super Joy Koroyd-carbon szerkezetű. Az alap női lécek; az Absolut Joy és Pure Joy egyszerű kompozit magos. A JOY lécek mindegyike Graphene erősítésű.
A Head innovációi, egyedi technológiát kínálnak a nők nagy örömére. Ilyen a LIBRA technológia is, ahol a könnyedség, egyensúly és dinamizmus egyesül egy elegáns külső mögött.

i.Supershape - a jól bevált recept

Erre a szezonra az i.Supershape lécek megjelenése letisztult, amely alatt a jól bevált WC Sandwich Cap szerkezet található. A megfelelő dinamikáról a KERS rendszer gondoskodik. A pályasílécek exkluzív kínálatát továbbra is a Prestige és a Premium jelenti, amelyek a korábbi Intelligence Chip technológiát viszik tovább.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »