Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Head, ahogy a nők szeretik

2017.11.15. 2017.11.19. Szegő Attila | frissítve: 2017.11.19.

A Head idén a női síelőknek kedvez igazán, mert frissítette a Joy szériáját. További jelentősebb technikai újdonság a Kore freeride modell.

Új zászlóshajója van a női léceknek, a Super Joy!

Kifejezetten dinamikusan síelő sportos hölgyekre tervezték a Super Joyt, amely páratlanul szép fekete borítást kapott. Méltó párja a Supershape szériának, hiszen hasonló tulajdonságokkal bír, bár felépítése eltérő.
Head Super Joy
Head Super Joy
A Graphen és Koroyd Carbon szerkezetének köszönhetően könnyű, de mégis jó reakcióképességgel rendelkezik. A Superlite Sandwich cap konstrukcióval épített, középen 74 mm széles léc a kevésbé kezelt pályákon is otthonosan mozog.

A Head Joy Ski kollekciója

Epic Joy - vékony, mint a nádszál

A kifejezetten kezelt pályára tervezett sí famagos szerkezetét Graphen és Koroyd egészíti ki. Gyorsaság és teljesítmény a két kulcsszó, ami ezt a sílécet jellemzi.
Head Epic Joz
Head Epic Joz
Jelentősebb technikai változásokkal nem találkozhatunk a hazai piacon is népszerű modellek között. A Supershape család hozza az eddig megszokott formáját. Kers, Worldcup Sandwich, Graphene. Már majdnem az a tudás, mint a versenyléceknél, de mégis kezesebb és toleránsabb. A Supershape lécek kezelt pályára ajánlottak, de nincs az a terep, ahol ne állnának helyt.

A Head SuperShape kollekciója

KORE - freeski vonalon is maradandóan szépet alkotott a Head

A Kore széria kimondottan jól sikerült. A Supershape-nél bevált szendvics konstrukciót dolgozták át. A legkorszerűbb GRAPHENE-KARUBA-KOROYD-CARBON Sandwich Cap szerkezetet alkották meg, amelyet egy különleges Topless Tech felső bevonat zár.
Kore 117
Kore 117
Ez a bevonat nem szokványos műanyagból, hanem préselt gyantás gyapjúból készült, ami természetes tapintást és megjelenést ad a lécnek. A síléc magját egy különleges Koruba fa alkotja, amely könnyűvé teszi a Kore-t.

A Head Kore Ski kollekciója
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.