Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Head - nincs határ

2016.11.01. Szegő Attila

Dupla vagy semmi! A Head most mindent belead, Kers és Intelligence chip egy lécben. Az idei szezonban továbbterjed a Graphine technológia felhasználása. Hol a határ?

Rebels - indul a verseny!

Az új Rebels verseny sílécekben dupla elektronika található, ugyanis a Head mindkét elektronikus technológiáját, a Kers-t és az Intelligence-t is alkalmazzák a léceken. Már csak egy GPS rendszer hiányzik, és magától megy a sí! Természetesen a Graphine merevítés sem maradhatott ki a versenymodellekből, amelyek alól kivétel csak a két alapmodell az iSLR és iGSR.
Head World Cup Rebels
Head World Cup Rebels

Supershape - a bevált pályasí

A Supershape széria is megújult. A dizájnon kívül új geometriát, könnyebb szerkezetet és Graphine réteget kapott. Az új felépítésnek köszönhetően középen vékonyabb míg a léc végeinél vastagabb lett a léc keresztmetszete. Az eredmény nagyobb flexibilitás, könnyebb és gyorsabb élváltás.
Head Supershape
Head Supershape

Joy - mindig trendi

A Head női sílécei haladnak az aktuális trenddel. Azért, hogy minél stabilabb modelleket készítsenek, növelték a Joy lécek szélességét. Nem csak az allride, hanem a pálya lécek is vaskosabbak lettek.
Head Super Joy
Head Super Joy
Head Pure Joy
Head Pure Joy

Instinct - ösztönösen a legjobb

Az Instinct jól sikerült széria lett. A két erősebb modellje keskenyebb - 72-79 mm széles - lett, felveszik a versenyt a Supershape lécekkel, és felhasználás tekintetében talán le is pipálják azokat. A szélesebb - 80 mm feletti - változatai az allride kategóriát erősítik és kezelt pályán is nagyon jól használhatók. Szép új felületet is kapott.
Head RAW Instinct Ti-Pro
Head RAW Instinct Ti-Pro
Head Power Instinct Ti-Pro
Head Power Instinct Ti-Pro


KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.