Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Head - nincs határ

2016.11.01. | Szerző: Szegő Attila
Dupla vagy semmi! A Head most mindent belead, Kers és Intelligence chip egy lécben. Az idei szezonban továbbterjed a Graphine technológia felhasználása. Hol a határ?

Rebels - indul a verseny!

Az új Rebels verseny sílécekben dupla elektronika található, ugyanis a Head mindkét elektronikus technológiáját, a Kers-t és az Intelligence-t is alkalmazzák a léceken. Már csak egy GPS rendszer hiányzik, és magától megy a sí! Természetesen a Graphine merevítés sem maradhatott ki a versenymodellekből, amelyek alól kivétel csak a két alapmodell az iSLR és iGSR.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Supershape - a bevált pályasí

A Supershape széria is megújult. A dizájnon kívül új geometriát, könnyebb szerkezetet és Graphine réteget kapott. Az új felépítésnek köszönhetően középen vékonyabb míg a léc végeinél vastagabb lett a léc keresztmetszete. Az eredmény nagyobb flexibilitás, könnyebb és gyorsabb élváltás.

Joy - mindig trendi

A Head női sílécei haladnak az aktuális trenddel. Azért, hogy minél stabilabb modelleket készítsenek, növelték a Joy lécek szélességét. Nem csak az allride, hanem a pálya lécek is vaskosabbak lettek.

Instinct - ösztönösen a legjobb

Az Instinct jól sikerült széria lett. A két erősebb modellje keskenyebb - 72-79 mm széles - lett, felveszik a versenyt a Supershape lécekkel, és felhasználás tekintetében talán le is pipálják azokat. A szélesebb - 80 mm feletti - változatai az allride kategóriát erősítik és kezelt pályán is nagyon jól használhatók. Szép új felületet is kapott.


Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 215 vendég és 22 regisztrált felhasználó látogatja.