Menü ≡

A Pirelli Design bemutatja limitált kiadású sílécét

2018.01.18. | Frissítve: 2018.03.01. | Szerző: (x)
A Pirelli és a Blossom vezető szerepet tölt be a kiváló teljesítményt biztosító kézműves sílécek fejlesztésében. Már kapható a Pirelli Design Sport Carving gumiréteggel készülő síléce.
A Pirelli mérnökeivel együttműködésben a valchiavenna-i Blossom műhelyében készülő lécek titka az a különleges tulajdonságú, a Pirelli által kifejlesztett rezgéscsillapító gumiréteg, mely egy speciális szendvicsszerkezet része.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A sílécek oldalívei (sidecut-jai) rendkívül mélyek, hogy alkalmazkodjanak a különböző hóviszonyokhoz, ez pedig könnyed kezelést és kiváló teljesítményt tesz lehetővé.

A grafit talppal erősített fából készült alapot a Titanal dupla rétege egészíti ki, ami stabilitást, a triaxiális üvegszál pedíg tökéletes rugalmasságot biztosít. A Blossom által gyártott új PIRELLI márkájú sílécek tartalmaznak továbbá egy speciális gumikeverék réteget, amely képes elnyelni a 60%-át a sípályán a talaj és a síléc közötti rezgéseknek. A Pirelli mérnökei által végzett fejlesztőmunka eredményeként létrejött gumivegyületet rendkívül magas hőmérsékleten vulkanizálták, hogy egy vékony bevonatot képezzen mind a sílécek belső rétegeiben, mind a külső borításukon.
A végeredmény egy olyan síléc lett, amely kiváló teljesítményt biztosít az élesebb és a nagyobb ívű kanyarokban egyaránt a tökéletes síkosság és felületi tapadás okán, miközben a rezgéscsillapító gumikeveréknek köszönhetően kiváló a stabilitása is.

A sílécek az ikonikus nyújtott "P"-betűs logót viselik, és abban a hét színben érkeznek, amelyet a Pirelli által használt F1-es színkódolási rendszer ihletett. A minden színben 110 párban kézzel készült limitált kiadású számozott síléc a Pirelli Motorsport 110. évfordulójára emlékeztet bennünket.
A PIRELLI sílécek az alábbi méretekben kaphatók: 151/158/164/170/176/181.
Mindegyik méret eltérő rádiusszal: 10/11/13/14/16/17 és sidecut-tal: 121-71-106 érhető el.

A Pirelli Design a Pirelli PZero projekt továbbfejlesztett változata, amelyet a cég a 2000-es évek elején indított el. A Prestige és Prémium autószegmensek fókuszba helyezésével összhangban a cél a Pirelli márka elismertségének növelése olyan egyedi tervezési projektekben, amelyek különleges, ikonikus és egyedülálló termékeket kínálnak kihasználva a Pirelli és kiválasztott partnereinek technológiai kompetenciáit, olyanokét, akik kiemelkedőek saját szektorukban.

A Blossom Ski által gyártott és forgalmazott limitált kiadású sílécek megrendelhetők itt: www.pirellidesign.com
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »