Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Rossignol gondol a nőkre

2016.10.28. Szegő Attila

A Rossignol újítása erre a szezonra a női pályasí modellcsaládja, de az allmountain és freeride lécek fejlesztését is tovább folytatja.

Famous - csak nőknek szól!

A teljesen új alapokra épült léc, amely 20%-kal könnyebb, mint férfiaknak szánt társa. Már itt is a Prop Tip technológiával készül a léc csőre, mint a férfi modelleknél. Dizájnja pedig nagyon kellemes, letisztult. A Famous 6-os modelltől felfelé a 10-ig már mind szendvics szerkezetűek a lécek. Famous a sípálya vadmacskája! Könnyű, gyors és dinamikus léc csak nőknek.
Rossignol Famous
Rossignol Famous
Rossignol Famous női sílécek
Rossignol Famous női sílécek

Temptation - hegyen völgyön át

Az idei női all mountain sílécek komoly felépítéssel rendelkeznek. Mindegyik modell Air Tip könnyített sícsőrrel épített. A Temptation 84 modelltől felfelé mind Minicap szendvics szerkezettel és titán, carbon vagy bazalt erősítéssel rendelkeznek. Minden terepen könnyen kezelhető lécek. A 88 és 100 milliméter széles lécekre hagyományos felfúrós kötések szerelhetőek, míg a többire sines rendszerűek.
Rossignol  Temptation
Rossignol Temptation

Experience 88 HD

Ennél az all mountain sílécnél új technológiát vetettek be, a Carbon Alloy Matrix rendszert, ami egy jóval stabilabb és sokkal dinamikusabb síelést eredményez súlynövekedés nélkül. További újítás, hogy a szűzhavas freeride Soul léceknél bevezetett Air Tip méhkaptár jellegű csőrkiképzést is átültették az Experience modellekbe.

Carbon Alloy Matrix technológia
Ez a karbon és bazalt hálós rendszer precízebb, stabilabb és pontosabb irányítást tesz lehetővé. A karbon könnyű, de mégis erősebb energia átvitelt, míg a bazalt jobb rezgés csillapítást eredményez.

PIQ szenzor - értékeld a meneted!

Speciális jeladó, amely a G-szenzornak köszönhetően érzékeli a sebességet, ugráskor a forgási szöget, valamint az aktuális magasságot is továbbítja a mobiltelefonos alkalmazásnak. Nap végén lehet elemezni a napi teljesítményt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.