Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rossignol - játék a teljesítménnyel

2015.10.19. Szegő Attila

Olyan nagy változáson mint tavaly, idén nem ment keresztül a Rossignol, de apróbb technikai és dizájnbeli változásokat hozott ez az év is.
Idén tovább fejlesztette és berakta az új Pursuit lécbe a Prop Tech technológiát.

Rossignol - játék a teljesítménnyel
Nagy hangsúlyt fektettek idén arra, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt hozzák ki a sílécekből. Ezért is fejlesztették tovább a Hero versenysíléceknél bevált technológiát és vitték tovább a mindenki számára kedvelt és sokoldalúbb Pursuit lécekbe.

Prop Tech.3

A versenylécekben megismert technológiát továbbcsiszolták. Most még könnyebb megindítani a kanyarodást és a léc torziós viselkedése is sokkal rugalmasabb az ívekben. A megfelelő erőátvitelről továbbra is a léc felsőbb behasított rétegei gondoskodnak, de az új sícsőrbe épített alsóbb réteg felel a kezelhetőségért és pontosságért. A hálós szerkezettel könnyebbé válik a síléc csőre, de mégis kellő tartása marad.
Prop Tech.3
Prop Tech.3

Pursuit - a legjobbaknak

A Rossignol idei éllovasa, a Pursuit síléc teljesen megújult szerkezettel rendelkezik. A tavaly megjelent, de az idei szezonra továbbfejlesztett Prop Tech.3 szerkezet teszi különlegessé ezt a kategóriát. A behasított csőrkiképzés egy plusz rugalmasabb csőrszerkezetet kapott, ami a síléc szerkezetével került egybeépítésre. Továbbá új köntösbe bújtatták a teljes sorozatot.

Rossignol - Pursuit
A márka többi modelljénél számottevő változás nem történt, de bízunk benne, hogy a következő szezonra villantanak valami újat.
Rossignol Pursuit 800 Ti
Rossignol Pursuit 800 Ti
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.