Menü ≡

Rossignol - játék a teljesítménnyel

2015.10.19. | Szerző: Szegő Attila
Olyan nagy változáson mint tavaly, idén nem ment keresztül a Rossignol, de apróbb technikai és dizájnbeli változásokat hozott ez az év is.
h i r d e t é s
Idén tovább fejlesztette és berakta az új Pursuit lécbe a Prop Tech technológiát.

Rossignol - játék a teljesítménnyel
Nagy hangsúlyt fektettek idén arra, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt hozzák ki a sílécekből. Ezért is fejlesztették tovább a Hero versenysíléceknél bevált technológiát és vitték tovább a mindenki számára kedvelt és sokoldalúbb Pursuit lécekbe.

Prop Tech.3

A versenylécekben megismert technológiát továbbcsiszolták. Most még könnyebb megindítani a kanyarodást és a léc torziós viselkedése is sokkal rugalmasabb az ívekben. A megfelelő erőátvitelről továbbra is a léc felsőbb behasított rétegei gondoskodnak, de az új sícsőrbe épített alsóbb réteg felel a kezelhetőségért és pontosságért. A hálós szerkezettel könnyebbé válik a síléc csőre, de mégis kellő tartása marad.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Pursuit - a legjobbaknak

A Rossignol idei éllovasa, a Pursuit síléc teljesen megújult szerkezettel rendelkezik. A tavaly megjelent, de az idei szezonra továbbfejlesztett Prop Tech.3 szerkezet teszi különlegessé ezt a kategóriát. A behasított csőrkiképzés egy plusz rugalmasabb csőrszerkezetet kapott, ami a síléc szerkezetével került egybeépítésre. Továbbá új köntösbe bújtatták a teljes sorozatot.

Rossignol - Pursuit
A márka többi modelljénél számottevő változás nem történt, de bízunk benne, hogy a következő szezonra villantanak valami újat.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »