Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A UYN lett a magyar sí-válogatott hivatalos aláöltözője

2020.01.27. Gémes Renáta

Az osztrák, a norvég, az olasz, francia vagy éppen az amerikai válogatott után a magyar alpesi síválogatott tagjai is UYN (Unleash Your Nature) aláöltözetben indulnak a versenyeken. A Magyar Sí Szövetség és a márka hazai forgalmazója a Dockyard között létrejött megállapodás értelmében a 2020-as év elejétől a hazai versenyzők is magukra ölthetik ezeket a professzionális, kompressziós aláöltözőket.
UYN: a magyar alpesi síválogatott aláöltözője
A márka mögötti innovációk már több mint 50 éves múltra tekintenek vissza. A világ legjobb sí-válogatottjai - többek között az osztrák, olasz, francia, szlovén, norvég, amerikai - biztosan nem véletlenül tették le voksukat egyöntetűen ezen darabok mellett. A UYN (ejtsd „vin”) kollekcióiban sokféle aláöltözetet találunk a műszálas, gyapjú vagy éppen kevert szálas base layerek között. A kialakított speciális zónák, a varrásmentes részek, a hő megtartó felület vagy éppen a hűtést, szellőzést segítő megoldások és a tökéletes test vonalát követő szabás teszi funkcionálisan is tökéletessé a termékeket.

A hazai forgalmazó örömét fejezte ki, hogy a válogatott is bizalmat szavazott a termékeknek, és bízik benne, hogy a jövőben esély nyílhat arra, hogy egyedi, nemzeti válogatottnak készülő, limitált kollekciót is megalkosson a márka. A UYN kollekciója elérhető mostantól a Dockyard üzleteiben és webshopján. A legnagyobb Dockyard választék Budapesten a Király u. 59. szám alatti 2 szintes üzletben található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.