Menü ≡

Helly Hansen meglepetések a budapesti Jégbárban

2015.09.15. | Frissítve: 2015.11.05. | Szerző: sielok.hu
A váci utcai Icebar Budapest vagány helyválasztásnak bizonyult. Jégszobrok és forró italok társaságában tartotta meg a Helly Hansen Magyarország a 2015/16-os téli kollekció bemutatóját, ahol modelleken láthattuk a klasszikus síelőknek, freeridereknek és hókirálynőknek szánt idei legszebb síkabátokat.
h i r d e t é s
Budapesten még a nyár és az ősz közötti átmenet napjait éljük, ezért is volt izgalmas hirtelen belépni a fagyos tél világába. A Váci utca 82. sz. alatt található Jégbárba hívta meg a Helly Hansen hazai képviselete a sajtó és a szakma képviselőit, hogy télies környezetben tudja bemutatni a legújabb kollekciót. Minden vendéget vastag HH kabátba és prémes hócsizmába öltöztettek a félórás kalandhoz.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A bemutató a Freeride tematikával indult. Először havas kampányfilmen, majd hús-vér modelleken is láthattuk a legújabb technikai öltözetet, melyet nem kisebb személyiség, mint a norvég hóisten, ULLR ihletett.
Ezután következett a klasszikus, azaz pályán síelőknek szánt öltözet, a sportos, de egyben női és férfi vonalakat tökéletesen kiemelő, gyönyörű kabátok és hozzá illő sínadrágok.
A harmadik felvonásban pedig egy új arcát mutatta meg a Helly Hansen. Gondoltak azokra a hüttéző hókirálynőkre és hercegeikre, akik számára nem feltétlenül a pályák lejtése, sokkal inkább a Swarovski kristályok csillogása teszi tökéletessé a sívakációt.
Rajna Gabriella, a Helly Hansen Magyarország ügyvezetője ismertette a norvég anyacég idei meglepetéseit:

#1. Idén is lesz SKI FREE promóció! Aki vásárol egy vadiúj Helly Hansen kabátot bármelyik hazai márkakereskedőnél, az egy napijegyet kap ajándékba, melyet a tél bármely napján lesíelhet több síterepen, köztük Mátraszentistvánban is. A Síparkban visszaköszön majd a jól ismert piros logó, ugyanis a teljes személyzet HH egyenruhát kap az idei szezontól.

#2. Novemberben készítsétek elő a legjobb síelős akció-videókat, mert azok megosztásával technikai síkabátot nyerhettek!
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »