Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kjus - a legprofibb high-tech ruházat!

2016.12.19. Szegő Attila

Létezik a Földön egy olyan márka, melynek terméke száraz, meleg, komfortos, jól szellőzik, elegáns és sportos, valamint mindig a legújabb technológiát alkalmazza. Nos, ez a nagyon fiatal, de nem gyerek cipőben járó Kjus! (ejtsd: csüsz)
A svájci ruhamárka Lasse Kjus olimpiai bajnok és Didi Serena üzletember nevéhez kötődik, amely 2000-ben indult hódító útjára.

Aki már egyszer felvette, nem is akar más síruhát, csak Kjust, mert az elegáns megjelenés sportos belsőt takar! Számos technikai fejlesztés mellett kiváló anyagokból készülnek a ruhák, mint például a japán Toray, a svájci Schoeller és a 25 éves Primaloft, amit az amerikai hadseregnek fejlesztettek ki.
Természetesen nem csak ezektől lett az a Kjus, ami, hanem a név mögött található innovációtól és tapasztalattól, továbbá attól, hogy tervezéskor előtérben részesítik az emberi testet és a mozgás sajátosságait!

Íme a legújabb Kjus technológiák, amelyek egyedülállóvá és különlegessé teszik a ruhát, és viselőjének minden időjárási körülmény között biztosítják a maximális kényelmet:

Black Magic

A funkcionális ruházatoknál fontos a nemek közötti különbség, ugyanis különböző anyagokat kell alkalmazni. A női ruháknak jobb a hőtároló képessége, míg a férfi ruhák jobban szellőznek. A Black Magic szövet technológia a kiváló Dermizax EV és NX membrános anyagokat alkalmazza.

AC-Vent

Egyedülálló szellőzési rendszer, amely innovatív módon használja fel a test természetes hőszabályozását.
A kabátujj alkar-részén található állítható szellőzőnyílás tökéletes komfortról és hőmérsékletről gondoskodik. Egyrészt a lehűlt alkarból a test felé áramló vér csökkenti a test hőmérsékletét, másrészt az itt beáramló levegő természetes ventilációt biztosít a kabátban. A tökéletes komfort érdekében a KJUS Air Circulation Vent™ rendszert kombinálják a különböző lélegző anyagokkal.
AC-Vent
AC-Vent

3D Technology

A Kjus egyik mottója: „a szabad mozgás a jobb teljesítmény alapja”. Ezért nem véletlen, hogy olyan nagy szerepet játszik a termékek fejlesztése során az anyagok rugalmassága. A 3D technológiás ruháknál a külső réteg, a szigetelő anyag és a belső réteg a varrásokkal együtt a tér mind a 4 irányában rugalmasan tud mozogni.

Kjus Fast Thermo Core

Rugalmas szigetelőanyag, amely nagy mennyiségben képes elvezetni az izzadságot és nedvességet a testtől. A Kjus által fejlesztett adaptív szövet biztosítja a test optimális klímáját, minden körülmény között.

Toray 3DeFX+™

Szintetikus szigetelőanyag, amely rugalmasságának köszönhetően tartósabb és jobb hőtároló képességgel rendelkezik.

Kjus Formula DLX - a kabátok csúcsa!

Csak a legprofibb anyagok felhasználásával és a legújabb technikai megoldásokkal készült kabát. Végre nem kell 3-4 réteget felvenni a kabát alá! A tesztek alapján kiderült, hogy a kabát kialakításának köszönhetően egy aláöltözővel, hidegebb napokon, pedig egy második réteggel tökéletes komfortot biztosít!

Technikai infók:
  • AC-Vent szellőzés,
  • 3D technológia,
  • Black Magic nemspecifikus anyagok,
  • 3DeFx+ rugalmas szigetelőanyagok.
Kjus Formula DLX kabát
Kjus Formula DLX kabát

Men Sight Line Jacket - az új dizájn

Idén új fazonnal bővítette kínálatát a Kjus. A kicsit fiatalosabb megjelenésével új vásárlói kört szólít meg a svájci cég. A prémium kategóriába tartozó Sight Line kabát kedvezőbb árfekvésű, mint a Formula. Technikai infók:
  • 3D technológia,
  • Black Magic nemspecifikus anyagok,
  • Fast Thermo Core
Kjus Men Sight Line kabát
Kjus Men Sight Line kabát

Kíváncsi vagy, milyen érzés egy Kjus síruhába bújni? Nehéz elmondani, egyszerűen fel kell próbálni! A K2 Sí&snowboard és kerékpár központban szakszerű segítséget is kapsz vásárlásod során!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.