Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megjelent a Helly Hansen SkiFree filmje

2016.02.16. (x) szponzorált cikk

Megjelent a Helly Hansen SkiFree filmje Elkészült a Helly Hansen Ski Free filmje, amely a tavaly novemberi játékban részt vevők videóiból készült. A lélegzetelállító jelenetekben a márka nagykövete, Aurelien Ducroz is feltűnik.
A márka rajongóinak közreműködésével készült film a síelés élményét adja át. A lélegzetelállító felvételek formába öntik a szabadságérzetet, amit Kanadától Szlovákiáig minden síelő pályán és szűzhóban egyaránt átél. A film képsorai a Helly Hansen két nagykövetének találkozásával indulnak, melyet a 2015-ös SkiFree játékban résztvevők felvételei követnek. A végeredmény egy 12 perces profi szkeccsfilm, amely bemutatja, hogy a világ legjobb versenyzői és a hároméves síbajnokok között több a hasonlóság, mint elsőre gondolnánk.

A teljes film a www.hellyhansen.com/skifree/film oldalon megtekinthető.

3 tipp, hogy síruházatunk a következő szezonban is legjobb formáját hozhassa

Bár hátravan még egy-két hónap a síszezonból, érdemes már most fejünkbe vésni, hogyan gondoskodhatunk szezonon kívül kedvenc síruházatunkról. A Helly Hansen most elárul pár tippet, amelyet betartva síkabátunk - és nadrágunk a következő szezon beköszöntével is legjobb formájában várhat ránk.
  • 1. Az egyik legfontosabb teendőnk, hogy még mosás előtt alaposan keféljük le a kabátunkra, nadrágunkra száradt sarat.

  • 2. Mosás előtt ürítsük ki a zsebeket, húzzuk fel a cipzárakat és a tépőzárakat, és távolítsunk el minden kivehető bélést a kabátokból. Ezt követően 30 fokon, gyengéd mosóprogramon, folyékony, lehetőleg impregnáló mosószerrel mossuk ki ruházatunkat. Fontos, hogy öblítőt ne használjunk, és egyszerre ne tegyünk kettőnél több ruhadarabot a mosógépbe.

  • 3. A mosást követően legyünk türelmesek, és szárítógép használata helyett várjuk meg, amíg kiteregetett ruháink alaposan megszáradnak. Ezt követően vállfára akasztva tegyük őket szekrénybe.
A felsorolt lépéseket szezononként legfeljebb egy vagy két alkalommal ismételjük, mert a gyakori mosás a legnagyobb körültekintés mellett is árthat a vízlepergető rétegnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.