Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mi a közös a svéd síválogatottban és a francia szólóvitorlázóban?

2019.02.28. (x) szponzorált cikk

Egy olimpiai műlesiklást vagy alpesi síelést nézve egyből szembetűnik, hogy a versenyzők speciális, könnyű öltözetben, minimális felszerelést viselve csúsznak a lejtőn, hiszen ez döntő szempont lehet, ha a gyorsaságról van szó. Egy hivatásos sportolónak azonban a hideg edzési körülmények, a hosszú utazások és a változatos események miatt különféle ruhadarabokra van szüksége.
Svéd síválogatott csapat
Svéd síválogatott csapat
A svéd síválogatott csapat álma egy multifunkcionális kabát volt, amely amellett, hogy pehelykönnyű és sokoldalúan használható, kifejezetten meleg is. A Primaloft®-tal közös, négy éven át tartó fejlesztést követően a Helly Hansen megtalálta a megoldást, amely nem más, mint a forradalmi LIFALOFT™ bélés.

Ha az év nagy részében úton vagyunk és gyakran csupán egy utazótáskából élünk, kétségkívül minden négyzetcentiméternyi hely számít. Amikor a Helly Hansen megkezdte az együttműködését a svéd alpesi síválogatott csapattal, arra kereste a választ, hogy vajon melyik az a multifunkcionális ruhadarab, amire a leginkább szükségük van, de egyelőre hiányzik az utazótáskájukból. A síversenyzők egyöntetűen egy olyan kabátra vágytak, amely tökéletesen megállja a helyét egy-egy futam között a lejtőn csúszva, ugyanakkor ideális utazáshoz és könnyen elcsomagolható, de a melegség tekintetében sem ismer kompromisszumot.
Kanadai síválogatott csapat
Kanadai síválogatott csapat
A Helly Hansen egyedülálló LIFALOFT™ bélésének különlegessége éppen abban rejlik, hogy amellett, hogy 20%-kal könnyebb, egyúttal melegebb is, mint a hagyományos alternatívák, így rendkívül sokrétűen használható. „Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen vékony kabát ennyire meleg lehet.” – állítja Mattias Hargin svéd olimpikon. És ez még nem minden, hiszen a Lifaloft Hybrid Insulator kabát légáteresztő és gyorsan száradó tulajdonságokkal bír, polár oldalrészei és kabátujjai pedig könnyű mozgást tesznek lehetővé magas intenzitású tevékenységek végzése közben is.
Thomas Coville - francia vitorlázó
Thomas Coville - francia vitorlázó
A kérdés már csak az, hogy mégis mi lehet a közös a svéd síválogatott csapatban és az egyéni Földkerülés rekordját tartó francia szólóvitorlázóban? A válasz nem más, mint a LIFALOFT™ bélés, amely a Helly Hansen 2019-es tavaszi/nyári kollekciójában is helyet kapott, többek között a HP Racing Midlayer kabát formájában. A rangos German Design Award és Good Design Award díjakat elnyert, stílusos vitorlás kabát külsejét vízhatlan, szélálló és légáteresztő Helly Tech® szövet borítja, amely tökéletes egységet alkot a speciális béléssel, lehetővé téve viselőjének, hogy maximális teljesítményt nyújthasson. Az egyedülálló ruhadarab fejlesztésében a Földet kevesebb, mint 50 nap alatt körbevitorlázó Thomas Coville működött közre, aki jelenleg egy újabb rekord felállítására készül.

A Lifaloft Hybrid Insulator és a HP Racing Midlayer kabátok egyaránt elérhetőek az üzletekben és online a www.hellyhansen.com oldalon.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.