Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit választása az Under Armour

2015.11.01. 2015.12.21. | frissítve: 2015.12.21.

A 2015-ös szezonnal kezdődően Miklós Edit hivatalosan is az Under Armour termékeit használja, úgy a felkészülési időszakban tartott edzéseihez, mint a teljes versenyszezonban.
h i r d e t é s
A megállapodás Edit és a márka hazai forgalmazója között ugyan csak idén köttetett, ám Edit már jóval ezt megelőzően is előszeretettel használta a márka termékeit, így például a 2014-es, Sochiban megrendezett Téli Olimpián, ahol az ott megszerzett hetedik helyével minden idők legeredményesebb hazai sízőjévé vált a Téli Olimpiák történetében.

Edit választása nem a véletlen műve, hisz az Under Armour termékek mind az edzőtermi munkához, mind az erőnléti futó edzésekhez, mind a versenyidőszakra biztosítják számára azokat a feltételeket és előnyöket, melyek Editnek a maximális teljesítmény eléréséhez szükségesek.

Az Under Armour jelenleg a legdinamikusabban fejlődő sportruházati márka, ami ugyan aláöltözeteiről vált ismertté – mely szegmensben ma is 80%-os piaci részesedéssel bír az USA-ban – mára komplett palettát kínál technikai sportruházatokból, úgy a nyári, vagy edzőtermi sportoláshoz (HeatGear) mint a szabadtéri téli sportokhoz (ColdGear) de mostanra igen széles cipő kínálatot is fel tud mutatni. Ezen fejlődésnek ékes bizonyítéka, hogy az Under Armour, eredményeit tekintve, már a nagy múltú Adidas előtt jár az Egyesült Államokban, így ott már egyértelműen a világ második legnagyobb sportruházati márkájaként tartják számon.

Az Under Armour termékpalettáján megtalálhatóak az izmok regenerációját, illetve lassabb fáradását segítő kompressziós termékek éppúgy, mint a vízhatlanságot biztosító STORM termékek.

Kifejezetten a téli sportok szerelmeseinek járt a kedvében a márka, amikor kifejlesztette a ColdGear INFRARED technológiát, mely a termékek belső felületén elhelyezett kerámia por elemekkel segít a test hőháztartásának megfelelő szinten tartását. Ezek a kerámia szálak ugyanis sokkal tovább megőrzik a test által termelt hőt, így biztosítva az állandó és megfelelő hőmérsékletet.

Az Under Armour immár 5 éve van jelen a hazai sportpiacon és ez alatt Edit mellett olyan sikeres sportolók, illetve csapatok választásává vált, mint Kovács Katalin 3-szoros olimpiai bajnok kajakosunk, a Magyar Kajak Kenu Válogatott, vagy épp a hoki válogatottunk gerincét adó Fehérvár AV19 jégkorong csapata.
Az 5 eltelt sikeres év alkalmából most kedvezményesen juthatsz Under Armour termékekhez!

Ha pedig érdekelnek a márkával kapcsolatos hazai hírek, csatlakozz az Under Armour facebook közösségéhez a facebook.com/underarmour.hungary címen.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.