Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

O'Neill a Dockyardban

2013.10.30.

O'Neill a Dockyardban 2013. tavaszán új forgalmazója lett a kedvelt márkának a hazai piacon. Ennek köszönhetően az O'Neill választéka az ország 15 pontján, a Dockyard üzletekbe is bekerült. Emellett a Westendben található O'Neill-Fundango üzletben van a legszélesebb kínálat.
A Dockyardban így most ősszel már megtalálható az utcai választék és persze a havas kollekció is. A teljes nagyüzem pedig a következő tavasztól ér ide, amikor minden eddiginél szélesebb készlet lesz a boltokban.

Az idei szezon férfi csúcsmodellje a Dimension kabát, ami 15.000 mm-es vízhatlan anyagával és az ergonómiailag fontos helyeken elhelyezett Primaloft béléssel a szezon legprofibb választása. A tökéletesen lélegző anyagot kívül hegesztett varrásokkal látták el, emellett a cipzárak is mind vízhatlanok és anyaga is vízlepergető kenéssel van kezelve. A tökéletes kényelemhez tartozik a könnyű mozgást elősegítő kar kialakítás, a síszemüveg tok, a cipzáras audio-zseb vagy a praktikus szellőzők. Akár szűzhavas lejtőkre, akár pályára szánjuk, az O’Neill Dimension a szezon nyerő választása.
O
O'Neill Dimension kabát
A nőknél is megtaláljuk ennek a modellnek a női megfelelőjét, hiszen a Karma technikai dzseki sem mondható hétköznapinak. Amellett, hogy érdekes, egyedi színösszeállítása és mintázata révén érezhetjük, hogy nem "tucatkabátban" indulunk a havas lejtőnek, a fen leírt extrák kivétel nélkül megtalálhatóak ebben a kabátban. Nőies, kényelmes és persze a kellő védelmet és meleget a leghidegebb napokon is megkapjuk.
O
O'Neill Karma kabát
Az O’Neill idei választékában is kiemelt szerepet játszanak a kiegészítők. Így például a sapkák minden verziója (bélelt, füles, retro, utcai, sportos) ott van a kínálatban, de kesztyűk vagy éppen a sípályán jó szolgálatot tévő polárpulcsik is elérhetőek.
A Dockyard üzleteinek listáját itt találod
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.