Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Reusch - a világbajnok kesztyű újra Magyarországon

2016.12.07. 2021.02.17. Szegő Attila | frissítve: 2021.02.17.

Újra feltűnt a hazai piacon a híres német Reusch kesztyű! Az egyik legpatinásabb és leghíresebb kesztyű márkát nem csak a versenyzők szeretik, hanem mindenki más, aki a prémium minőséget kedveli! Kiemelt kollekciója a Reusch Matadors, amelyet a versenyzők tapasztalatára alapoztak.
Reusch Matadors - Alexis Pinturault, Lyndsei Vonn, Mikaela Shiffrin és Marcel Hirscher
h i r d e t é s
A múlt
1934-ben gyártották le el az első kézzel készített kesztyűket, de csak évtizedekkel később, 1972-ben az első téli kesztyűket a profi alpesi síversenyzők részére, majd az első téli kollekciót a nagyközönség számára. ‘72-óta a téli világversenyeken a dobogón álló versenyzőkön 75%-ban Reusch kesztyű van!

A jelen
A Reusch próbálkozott más termékekkel is, de 2004-ben, a márka 70. születésnapján visszatért a gyökerekhez, amit a legjobban ismer. Immáron csak a sí és focikesztyűkre koncentrál a cég.

A jövő
A jövő már itt van! A legújabb technológiákat ötvözik tapasztalataikkal és hagyományaikkal. Egyedülálló fejlesztéseiknek köszönhetően a Reusch kesztyűk páratlan módon védik a kezet. Nem csak a hidegtől, de a fizikai behatásoktól is óv. A német precizitásnak és minőségnek köszönhetően a Reusch kesztyűk hosszú éveken keresztül elkísérik és kiszolgálják gazdájukat.

The Reusch Matadors - a világbajnok széria

A Reusch prémium kategóriás kesztyű sorozata, amelyet a sí világkupa sorozat négy legkiválóbb versenyzője - Lyndsei Vonn, Mikaela Shiffrin, Marcel Hirscher és Alexis Pinturault, - azaz a Reusch Matadorainak neve inspirált. Az adott típusba a versenyzők tapasztalatait és egyedi stílusát építették be.

A Reusch még több győzelmet, bajnoki címet és rekordot köszönhet nekik évről évre! A Matadors széria kesztyűi egyedi dizájnnal rendelkeznek, valamint a legjobb anyagok és legújabb technológia felhasználásával készülnek.

Kesztyűt mindenkinek - a Reuschtól!

A Reusch egyedülállóan széles termék kínálattal rendelkezik. Minden téli sportot lefed a cég, ezért itt mindenki megtalálja a magának, sportjának és nemének megfelelő kesztyűt! Legyen alpesi síelés, snowboardozás, sífutás, sítúrázás, hegymászás, freeride vagy egyéb multisport, itt mindenre van megoldás.
Reusch Race Tec 16
Reusch Race Tec 16
Az ötujjas kesztyűkön kívül népszerűek a két és háromujjasak is. A Reusch már a legkisebbekre is gondol! A gyerek kesztyűk vidám színben pompáznak és ugyanazt a komoly technikai szintet ütik meg, mint felnőtt társaik.

Reusch technológia - csak néhány a sok közül

  • Ortho-tech
    Páratlan technológia, amely hatékonyan védi a különböző méretű ujjakat és csökkenti a sérülésveszélyt. A kiszedhető betétek teljesen felveszik az ujj formáját és a különböző szerkezetű anyagoknak köszönhetően szabadon mozoghatnak. Az ujjak és a csukló hátrahajlás ellen viszont védve vannak.

  • Shockshield Advanced
    Speciális energia-elnyelő, csillapítórendszer a kesztyű hátoldalán.

  • Meida Dry
    A kesztyű tenyér felőli oldalán használt rugalmas anyag, amely ideális kombinációja a melegnek, a vízállóságnak és szélállóságnak.

  • R-Loft
    Ez a Reusch saját fejlesztésű szigetelése, amely valóban véd a hideg ellen.

  • R-TEX XT
    A Reusch high-tech membránja, amelyet kifejezetten a kesztyűkhöz fejlesztettek, ezzel kapcsolatosan minden igényt kielégít. Garantáltan szél és vízálló anyag, ami komfortos és könnyű mozgást tesz lehetővé.
Ortho Tech Dual, R-Loft és Meida Dry technológia
Ortho Tech Dual, R-Loft és Meida Dry technológia
Természetesen még számos fejlesztéssel rendelkeznek, amit nehéz lenne itt mind felsorolni. Ezek csak a legújabb technológiai vívmányok, amelyeket nem csak a top kesztyűkön alkalmaz a Reusch.

Akinek már volt, annak legközelebb is csak ilyen kesztyűje lesz, akinek még nem, annak pedig előbb utóbb ilyen lesz, mert a Reusch-ban nem lehet csalódni!

Reusch – Love your sport!
Lara Gut, a 2021-es az Alpesi Sí VB bajnoka Cortinában
Lara Gut, a 2021-es az Alpesi Sí VB bajnoka Cortinában
A világbajnok Reusch síkesztyűket forgalmazza: a Vadon Sport.
További információ: www.vadonsport.hu


Iratkozz fel a Reusch youtube csatornájára hasonló videókért!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.