Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Reusch - a világbajnok kesztyű újra Magyarországon

2016.12.07. | Frissítve: 2021.02.17. | Szerző: Szegő Attila
Újra feltűnt a hazai piacon a híres német Reusch kesztyű! Az egyik legpatinásabb és leghíresebb kesztyű márkát nem csak a versenyzők szeretik, hanem mindenki más, aki a prémium minőséget kedveli! Kiemelt kollekciója a Reusch Matadors, amelyet a versenyzők tapasztalatára alapoztak.
Reusch Matadors - Alexis Pinturault, Lyndsei Vonn, Mikaela Shiffrin és Marcel Hirscher
h i r d e t é s
A múlt
1934-ben gyártották le el az első kézzel készített kesztyűket, de csak évtizedekkel később, 1972-ben az első téli kesztyűket a profi alpesi síversenyzők részére, majd az első téli kollekciót a nagyközönség számára. ‘72-óta a téli világversenyeken a dobogón álló versenyzőkön 75%-ban Reusch kesztyű van!

A jelen
A Reusch próbálkozott más termékekkel is, de 2004-ben, a márka 70. születésnapján visszatért a gyökerekhez, amit a legjobban ismer. Immáron csak a sí és focikesztyűkre koncentrál a cég.

A jövő
A jövő már itt van! A legújabb technológiákat ötvözik tapasztalataikkal és hagyományaikkal. Egyedülálló fejlesztéseiknek köszönhetően a Reusch kesztyűk páratlan módon védik a kezet. Nem csak a hidegtől, de a fizikai behatásoktól is óv. A német precizitásnak és minőségnek köszönhetően a Reusch kesztyűk hosszú éveken keresztül elkísérik és kiszolgálják gazdájukat.

The Reusch Matadors - a világbajnok széria

A Reusch prémium kategóriás kesztyű sorozata, amelyet a sí világkupa sorozat négy legkiválóbb versenyzője - Lyndsei Vonn, Mikaela Shiffrin, Marcel Hirscher és Alexis Pinturault, - azaz a Reusch Matadorainak neve inspirált. Az adott típusba a versenyzők tapasztalatait és egyedi stílusát építették be.

A Reusch még több győzelmet, bajnoki címet és rekordot köszönhet nekik évről évre! A Matadors széria kesztyűi egyedi dizájnnal rendelkeznek, valamint a legjobb anyagok és legújabb technológia felhasználásával készülnek.

Kesztyűt mindenkinek - a Reuschtól!

A Reusch egyedülállóan széles termék kínálattal rendelkezik. Minden téli sportot lefed a cég, ezért itt mindenki megtalálja a magának, sportjának és nemének megfelelő kesztyűt! Legyen alpesi síelés, snowboardozás, sífutás, sítúrázás, hegymászás, freeride vagy egyéb multisport, itt mindenre van megoldás.
Reusch Race Tec 16
Az ötujjas kesztyűkön kívül népszerűek a két és háromujjasak is. A Reusch már a legkisebbekre is gondol! A gyerek kesztyűk vidám színben pompáznak és ugyanazt a komoly technikai szintet ütik meg, mint felnőtt társaik.

Reusch technológia - csak néhány a sok közül

 • Ortho-tech
  Páratlan technológia, amely hatékonyan védi a különböző méretű ujjakat és csökkenti a sérülésveszélyt. A kiszedhető betétek teljesen felveszik az ujj formáját és a különböző szerkezetű anyagoknak köszönhetően szabadon mozoghatnak. Az ujjak és a csukló hátrahajlás ellen viszont védve vannak.

 • Shockshield Advanced
  Speciális energia-elnyelő, csillapítórendszer a kesztyű hátoldalán.

 • Meida Dry
  A kesztyű tenyér felőli oldalán használt rugalmas anyag, amely ideális kombinációja a melegnek, a vízállóságnak és szélállóságnak.

 • R-Loft
  Ez a Reusch saját fejlesztésű szigetelése, amely valóban véd a hideg ellen.

 • R-TEX XT
  A Reusch high-tech membránja, amelyet kifejezetten a kesztyűkhöz fejlesztettek, ezzel kapcsolatosan minden igényt kielégít. Garantáltan szél és vízálló anyag, ami komfortos és könnyű mozgást tesz lehetővé.
Ortho Tech Dual, R-Loft és Meida Dry technológia
Természetesen még számos fejlesztéssel rendelkeznek, amit nehéz lenne itt mind felsorolni. Ezek csak a legújabb technológiai vívmányok, amelyeket nem csak a top kesztyűkön alkalmaz a Reusch.

Akinek már volt, annak legközelebb is csak ilyen kesztyűje lesz, akinek még nem, annak pedig előbb utóbb ilyen lesz, mert a Reusch-ban nem lehet csalódni!

Reusch – Love your sport!
Lara Gut, a 2021-es az Alpesi Sí VB bajnoka Cortinában
A világbajnok Reusch síkesztyűket forgalmazza: a Vadon Sport.
További információ: www.vadonsport.hu


Iratkozz fel a Reusch youtube csatornájára hasonló videókért!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »