Menü ≡

A Salomon 2015-ös újdonságai

2015.01.15.
A Salomon 2015-ös újdonságai A Salomon 2015-ben is továbbfejlesztett és finomított a már eddig ismert és kedvelt kollekcióin. Nézzük, milyen újdonságokra számíthatunk az idei szezonban. Ismerd meg a Salomon 2015-ös újdonságait, és játssz, hogy Salomon X Max síszemüveg vagy Phantom C Air bukósisakot nyerhess!

Motion fit technológia

A Salomon kiemelt figyelmet szentel annak, hogy ruházati termékei és sportfelszerelései a maximális szabadságérzetet biztosítsák sportolás közben. A Motion Fit technológia nem más, mint a sportolás közbeni mozgás szabadsága, amit gondos vizsgálatok és elemzések után fejlesztettek ki a Salomon kutatói. A hegyi sportok kedvelőinek ez a technológia kényelmet és szabadságot ígér. Alastair Kendrick, a technológia egyik fő tervezője szerint, a remek szabáson és az anyagon kívül a tökéletes ruházati felszerelések ismérve, hogy figyelembe veszik, milyen mozgás közben használják azt a sportolók. Sokat emelgetik a karjukat? Lehajolnak? Hogy mozog a lábuk?
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Motion Fit technológiát kifejezetten a síelés, túrázás, sífutás, hegymászás és terepfutás szerelmeseinek fejlesztették ki. A lényeg, hogy minden sportág esetében, az adott egyedi mozgást figyelembe véve, a legoptimálisabb módon alakították ki a szabásmintát és az anyagösszetételt. A Salamon ennél a technológiai fejlesztésénél is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy profi sportolókkal tesztelje le a megálmodott modelleket, majd a véleményüket figyelembe véve esetleg alakítson a dizájnon. Ennek az együttműködésnek a gyümölcseként született meg a Motion Fit, aminek üzenet, hogy ezután nincs egyetlen kényelmetlen mozdulat sem a ruhában, határtalanul élvezhetjük a sportolás szabadságát.

Quest Pro sorozat

A Salomon másik újdonsága az ikonikus Quest síbakancs, a hibrid alpesi bakancs továbbfejlesztése. A Quest Pro sorozatot arra tervezték, hogy minden síelő megtalálja benne a gondtalan mozgás örömét, akár a lejtőn lefelé siklás közben, akár sítúrázás közben.
Amikor Salomon először bemutatta a Quest sorozatot és ezzel együtt a Hike & Ride technológiát, az volt a cél, hogy megalkossák a tökéletes síbakancsot. A Quest és a Quest Max sorozat egyértelmű siker volt a síelők között, ezért a Salomon fejlesztői és atlétái azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy egy olyan síbakancsot hoznak létre, ami egy sima túra/utcai bakancs kényelmével vetekszik.
A Quest Pro sorozat bakancsai könnyebbek és nagyobb mozgásteret biztosítanak. A további újdonság, hogy lehet használni síelés és sítúrázás közben is. A Salomon másik újítása ezen a síbakancson a MyCustomFit Pro 3D Liner technológia, ami lehetővé teszi, hogy a bakancs a lehető legtökéletesebben legyen alakítható a lábra.
Quest Pro 130 Quest Pro 110 Quest Pro 90
Flex index 130 110 90
Szélesség 100/106 100/106 100

X-Drive lécek

A Salomon, az innovatív sportmárka, megalkotta az X-Drive sílécet, amit olyan sportolóknak terveztek, aki szeretnek irányítani a sípályán és azon kívül is. Az X- Drive sílécek egyesítik magukban a Salomon legújabb szerkezeti, anyagi, és formai újításait, melyekkel a sport kedvelői még könnyebben tudják kontrolálni a mozgásukat, miközben bármilyen manőverre képesek.
Az alapos fejlesztői munka eredményeként létrejött síléccsalád képes meghódítani gyakorlatilag bármilyen terepet és bármilyen hótakarót, amivel csak találkozunk. Az új, diagonális karbon megerősítésnek köszönhetően a Salomon kutatói húsz százalékkal könnyebb síléceket fejlesztettek, mint korábban.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »