Menü ≡

Schöffel Service: Ajándék tisztítás és impregnálás

2019.11.19.
Idén új szolgáltatás lesz elérhető a Schöffel termékekre, hiszen a szezon végén a vásárolt kabátokat és nadrágokat a Dockyard segítségével ingyenesen tisztítják és impregnálják majd.
Schöffel síkabátok
h i r d e t é s
A Schöffelnél a minőség első helyen áll, termékeiket is hosszú évekre tervezik. A megfelelő gondozással ráadásul az élettartam hosszabbítható. Ebből kifolyólag most mindenki, aki a 2019/2020-as idényben vízhatlan kabátot vagy nadrágot vásárol a Schöffel kínálatából a Dockyardban, egy 8 ezer Ft-os szolgáltatást kap ajándékba.

A vásárló számára ingyenes szolgáltatás magában foglal egy professzionális tisztítást és egy PFC mentes impregnálást, amelyet a Schöffel megbízásából, a Meyer und Kuhl Spezialwäschen GmbH végez majd.

Ehhez nem kell mást tenni, csak ezt a Schöffel terméket a vásárlást igazoló blokkal és a kapott voucherrel 2020. április 1. és április 30. között bevinnie a Dockyard Király utcai üzletébe vagy bármely másik Dockyardba, majd a szolgáltatás végén (mely a kiküldéssel együtt hozzávetőlegesen május végét jelenti) elmenni érte.

További információ:https://www.dockyard.hu/blog/schoffel-tisztitas/
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »