Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A snowboard magyar bajnokságot nem zavarta a hó

2013.03.20. MSBSZ

A snowboard magyar bajnokságot nem zavarta a hó Míg Magyarországon a zord időjárási körülmények megnehezítették az ünnepi hétvége mozzanatait, addig Murauban zavartalan körülmények között zajlott a Magyar Snowboard Szövetség 21. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupája.
Az esemény hivatalos versenyprogramjában a sí futamok mellett számos snowboard versenyszám szerepelt, köztük: alpin számok, a szabad stílusú big air illetve slopestyle, valamint mindkét stílust képviselőinek nagy kedvence, a boardercross. Utóbbiban Kinda Géza címet védett, a slopestyle és big air versenyekben pedig Kis Benedek jeleskedett. A legnagyobb létszámban jelen levő alpin sportolók közül Pátkai Marcell és Viszlay Vanda bizonyult a legjobbnak. Bár a magyarországi, hétvégi hóvihar megritkította az indulók létszámát, - sokan nem jutottak ki Ausztriába - így is népes mezőny gyűlt össze a Magyar Snowboard Szövetség idei országos snowboard bajnokságán, amelyet az OTP Junior támogatott. A 21. ünnepi versenyen, idén is sí és snowboard számokban mérték össze tudásukat a résztvevők. Az alpin mezőnyben nagyobb volt a részvételi arány, köszönhetően annak, hogy nekik már csütörtökön sikerült megérkezniük a helyszínre. Mind parallel műlesiklásban, mind paralell óriásműlesiklásban Viszlay Vanda és Pátkai Marcell jeleskedett. A freestyle számok képviselői közül sokan, többek között a tavalyi győztes, Balogh Ádám Magyarországon ragadtak, ennek ellenére izgalmas és látványos versenyt láthattak a szurkolók. Kinda Gézának boardercross-ban sikerült címet védenie, big air és slopestyle kategóriában Kis Benedeké volt a dicsőség, aki fantasztikus technikai ugrásaival levette a lábukról a bírákat. A stílus kiemelkedő alakjai közül Szerb Matyás lesérült a slopestyle futamban, Szigeti Viktor pedig szintén sérülés miatt nem tudott elindulni a bajnokságon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.