Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátra Open Freestyle Kupa futam február 20-21-ig

Billabong MuMus snowboard & freeski csapatverseny

2010.02.16.

Mátra Open Freestyle Kupa futam február 20-21-ig Mátra Open Freestyle Kupa futam és Billabong MuMus snowboard & freeski csapatverseny lesz február 20-21-én a Mátraszentistváni Síparkban.
Közel 5000 m³ havat készítettek a hétvégi snowboard versenyre Mátraszentistvánon.
Bár a keleti országrészben nem esett annyi csapadék, mint máshol, a Sípark hókészítő kapacitása újból bizonyított. A 10-12 méteres ugrások bemutatására is alkalmas big air ugratót idén is csak hóból építették meg. Az 5 méter magas óriási hóröptető már tökéletes formát is kapott és mindössze két nap alatt, összesen 8 munkaórával készült el. Ez az új ratraknak köszönhető, ami több száz lóerejével egészen meredek szögben tud óriási hódombokat megépíteni. A monstrum mellett még bőven jutott hó több korlát, box és más jib elem beépítésére, így a hétvégén Mátraszentistvánra érkező hódeszkások számos akadályon mutathatják be tudásukat.
Épül az ugrató a Síparkban
Épül az ugrató a Síparkban
Február 20-án, szombaton 13 órától rendezik a Port.hu Snowboard Kupasorozat következő állomását a színvonalas ugratón és a Slope Style akadály pályán. A hazai snowboard mezőny legjobbjait láthatjuk itt óriási repüléseikkel, valamint a feltörekvő freeski mezőny is itt méri össze tudását. A Mátra Open fontos ranglista verseny és a Sípark tulajdonosai továbbra sem tettek le róla, hogy itt újból bebizonyítsák hazánkban is rendezhető Magyar Bajnokság. A pálya építésénél a szervezők gondoltak az utánpótlás versenyzőkre is, ezért jó pár könnyen teljesíthető elem is be van építve a fiatalabbaknak és gyengébb tudásúaknak.

Vasárnap, a snowboard és a freeski hazai legjobbjai küzdenek a MuMuS csapatversenyen. Ezúttal nem az ugratóé lesz a főszerep, hanem a parkban található akadályoké (korlát, box, stb). Ezen a laza, jó hangulatú összejövetelen minden a csapatszellemről szól, ahol az egységeknek véletlenszerűen sorsolt trükköket kell végrehajtaniuk. Ha ez nem sikerül, a formáció kap egy betűt a MuMuS szóból. Ha egy csapat neve alatt láthatóvá válik a teljes MuMuS felirat akkor kiesik. Ez a verseny a sportolóknak izgalmas kihívás, amely a technikai tudás mellett, taktikai érzéket is igényel. A nézőknek pedig egy igazi freestyle iskola, ahol bármilyen trükk előfordulhat, a legegyszerűbbtől a legnehezebbig.

Program:
  • 2010. február 20. 13.00 Mátra Open freestyle snowboard- és sí verseny
  • 2010. február 21. 11.00 Billabong MuMuS snowboard & freeski csapatverseny
További információ:
Gémesi Jóka 30/9522-533 és Makács Péter 30/239/7745
www.billabong.hu

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.