Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

HEAD snowboardok - a freestyle a király!

2010.09.30. Kazár Gábor

Repülőstarttal indult a HEAD snowboard közel tíz évvel ezelőtt, a jelentős múltú, aktív hívőtáborral megáldott Blax és Generics márkák átvételével. Idén a HEAD különösen nagy erőfeszítést tett a snowboardosok kegyeinek elnyerésére.
h i r d e t é s
Az eredeti fejlesztőcsapat megőrzésével a board nem vesztette el eredeti kultúráját, ugyanakkor a HEAD gazdasági ereje, gyártási kompetenciája, technológiái lehetővé tették a felgyorsult termékfejlesztést és piachódítást. A boardok ugyanazt az elkötelezettséget és szenvedélyt sugározzák, ami a HEAD-et általában a világ vezető téli sport márkájává tette. A snowboard termékcsalád a freestyle-ozó lelkes board riderek ellenkultúrájának hiteles megtestesítői.

Új márka, új logó

Vérpiros szenvedély színű, ákombákom betűs, laza lett az új Head freestyle logó. Markánsan testesíti meg azt a dinamikus, kreatív, friss, különleges és kicsit csibészes stílust, mely a HEAD freestyle és snowboard kínálatát jellemzi. Az új lógó látható ellenpontja a HEAD kicsit konzervatívnak ható tradicionális narancssárga, csupa nagybetűs logójának, mely továbbra is valamennyi más termékkategóriát képvisel. Az új, könnyed freestyle lógó egyben függetlenségi nyilatkozatnak is tekinthető. Jelzi, hogy a freestyle csapat nagyobb szabadságfokkal képviseli felhasználói igényeit.

Az új márka megjelenése egyben új kommunikációs stílust is jelent, könnyed anekdotákat, a kötöttségektől mentes életstílus hirdetését.

Új dizájn

Miközben technológiáját 10 év óta folyamatosan topon tartja, ez évtől a HEAD vizuális kultúrája is jobban harmonizál a board riderek alternatív világával. Jól jelzi ezt az idei board kollekció, melyet Justin Kauffmann (művészneve: Just Ink) brooklyni (New York) festőművész alkotásai díszítenek. A grafika üzenete világos: letérni a megszokott útról néha kockázatosnak tűnik. De akik erre vállalkoznak, felismerik, hogy a freestyle jelenti az önmegvalósítás igazi szabadságát.

Technikai adat blokk minden terméken

Nincs csalás, nincs ámítás, a tájékoztatás teljes körű. Minden idei terméken vonzó, erőteljes grafikájú blokkban jelenik meg valamennyi technikai információ.

HEAD team csapat

A HEAD nemzetközi versenyeken kiugróan sikeres, a világ minden szögletéből származó team riderei (Eric Themel, Ai Kunioka, Atti Holst, Fredrik Evensen, Thomas Franc – hogy csak az ismertebbeket említsük) garantálják, hogy a termékfejlesztés 100%-osan a legjobbak igényeinek kielégítésére fókuszál.

Pár érdekesebb technológia

KERS technológia: A HEAD leginnovatívabb deszkái a Formula 1 autóversenyből ismert KERS (kinetikus energia visszatöltő rendszer) technológiával vannak felszerelve. A deszkában az élváltásnál keletkező rezgési energia egy elektronikus chipben kerül összegyűjtésre és később, a kanyarból való gyorsulásnál, kerül felhasználásra. A KERS megadja az extra gyorsítást, a deszka hátsó részének merevítését a szükséges pillanatban.

Intelligence technológia: A deszkába integrált elektromos szálak összegyűjtik a rezgési energiát és lökésszerűen visszavezetik, ami által a deszka merevebb lesz és megnő a torziós ellenállása. Az eredmény: precízebb élezés és megnövelt stabilitás.

ROCKA deszka profil A vadonatúj Rocka board profilnál a deszka közepe a havon nyugszik, míg két végpontja kényelmesen és automatikusan kiemelkedik. Így fel sem merül annak a roppant kellemetlen szitunak az esélye, hogy a board beleakad a hóba. Játszi könnyedséggel suhanhatunk a havas pályán kedvenc stílusunkban.

Hagyományos deszka profil Hagyományos profilú deszkáinknál az előfeszítés hidat képez, a középső rész tehát elemelkedik a pálya szintjétől. Ez a profil biztosítja az optimális éltartást, élváltást és a magasabb sebességet. Azt kapod vissza a deszkától, amit adsz neki, harapósságban és precizitásban.

Nano talp technológia

A nanoszilikát részecskékkel vegyített, nagy molekulatömegű, olvadás nélkül hevített gyártási technológiában készülő talpnál nincs gyorsabb. Mindemellett tartóssága is rendkívüli.

Auto Open Total kötés technológia A szabadalmaztatott Auto Open szíjkoncepció továbbfejlesztése, az Auto Open Total rendszer biztosítja, hogy egyszerre teljesen kinyíljon valamennyi rögzítő szíj. Kényelmesebb a kötésbe való belépés és az abból való kilépés, mint valaha.

SSL cipőfűzési technológia A HEAD fejlesztő team által megalkotott vadonatúj SSL rendszer a leggyorsabb és leghatékonyabb cipőfűzési technológia ma a piacon. Egyszerűen húzzuk a fogantyúval a cipőfűzőt szorosra, azután nyomjuk le a rögzítőgombot a nyelvnél, amivel a fűzőt rögzítjük. Máris indulhat a siklás.

BOA cipőfűzési technológia

A cipőfűző rögzítéséhez egyszerűen nyomjuk be a gombot és tekerjük el, máris kényelmesen rögzítettük lábunkat a cipőben. A cipőfűző kibontásához egyszerűen húzzuk ki a gombot. A dinamikus zárrendszer egy egyszerű rozsdamentes kábel, mely végigfut a cipőfűző fülein és garantálja a mikro állítás általi tökéletes illeszkedést.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.