Menü ≡

A négy "leg" Karintiában

2009.12.15. | Szerző: sielok.hu
Nézzük mit tartogat az idei télre Karintia legnagyobb síterepe: Nassfeld, legkényeztetőbb síterepe: Bad Kleinkirchheim, legmagasabb síterepei, valamint Karintia legnagyobb tava: a Wörthi-tó.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s

Karintia Natúraréna – Nassfeld Hermagor

Karintia legnagyobb síterepe, Nassfeld a minőségi szolgáltatások mellett tette le a voksát. A 2009/2010-es téli szezonban különleges kedvezmények és szolgáltatások, más szóval „édes meglepetések” várják a vendégeket: síszerviz, ingyenes sítároló a Millenium-Express felvonónál, ingyenes síteszt és karácsonyi meglepetések is találhatóak a kínálatban.
A régió komoly hangsúlyt fektet a gyermekes családokra is: számos üdülési ajánlatcsomagban található ingyenes vagy rendkívül kedvező árú síbérlet, síoktatás és felszerelés-kölcsönzés a gyermekeknek. A tinik az „NTC Blue Day” téli kalandparkban próbálhatják ki a legújabb trendsportágakat. A régió kínálatában emellett a kényeztetés és a kulináris élmények is meghatározó szerepet játszanak.

Bad Kleinkirchheim

Karintia legkényeztetőbb síterepe a természet erejére és a tökéletes komfortra helyezi a hangsúlyt. Egyre több helyen találni „nockbergi cirbolyaszobákat”, amelyekben garantált a jó alvás és a pihenés. A sípályák mellett szintén rendkívüli kalandok várnak a vendégekre, például egy vezetett kutyaszántúra alkalmával.
Bad Kleinkirchheim sípályáin a legmodernebb infrastruktúra gondoskodik a felhőtlen téli élményekről. Emellett a kellő ellazulás is garantált, a régió különböző wellnesshoteljeiben, valamint a Római és a St. Kathrein termálfürdőkben.

Hohe Tauern–Karintia Nemzeti Park régió – Ski Kärnten

Karintia legmagasabb síterepei – a Großglockner/Heiligenblut, a Mölltali-gleccser és az Ankogel – a 145 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípálya mellett nagyszerű mélyhóval borított terepeket kínál a freeride szerelmeseinek. A Mölltali-gleccseren már november végén kezdetét vette a téli szezon. Az újdonságok közé tartoznak a „Powder-ajánlatok”, amelyek egy pár freeride sílécet is magukban foglalnak a mélyhóban történő síeléshez. A hóbiztos, mélyhóval borított szakaszok tökéletesen megfelelnek a jelenlegi freeride trendnek.

Wörthersee

A Wörthi-tó nemcsak nagyszerű nyári üdülőhely, számtalan kisebb és nagyobb karintiai síterep is található a közvetlen környezetében. 2009/2010 telén Karintia legnagyobb tava első alkalommal várja az üdülővendégeket komplett téli kínálattal és izgalmas üdülési ajánlatcsomagokkal. A vezető négy és ötcsillagos szállodák egy csoportja például ingyenes síbérlettel lepi meg vendégeit. Más ajánlatcsomagok a síbérletek mellett magukban foglalnak egy szerencsejátékkal egybekötött vacsorát a kaszinóban, valamint különböző wellnesskezeléseket és kulináris finomságokat is.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »