A négy "leg" Karintiában

2009.12.15. síelők.hu

Nézzük mit tartogat az idei télre Karintia legnagyobb síterepe: Nassfeld, legkényeztetőbb síterepe: Bad Kleinkirchheim, legmagasabb síterepei, valamint Karintia legnagyobb tava: a Wörthi-tó.
Nassfeld
h i r d e t é s

Karintia Natúraréna – Nassfeld Hermagor

Karintia legnagyobb síterepe, Nassfeld a minőségi szolgáltatások mellett tette le a voksát. A 2009/2010-es téli szezonban különleges kedvezmények és szolgáltatások, más szóval „édes meglepetések” várják a vendégeket: síszerviz, ingyenes sítároló a Millenium-Express felvonónál, ingyenes síteszt és karácsonyi meglepetések is találhatóak a kínálatban.
A régió komoly hangsúlyt fektet a gyermekes családokra is: számos üdülési ajánlatcsomagban található ingyenes vagy rendkívül kedvező árú síbérlet, síoktatás és felszerelés-kölcsönzés a gyermekeknek. A tinik az „NTC Blue Day” téli kalandparkban próbálhatják ki a legújabb trendsportágakat. A régió kínálatában emellett a kényeztetés és a kulináris élmények is meghatározó szerepet játszanak.

Bad Kleinkirchheim

Karintia legkényeztetőbb síterepe a természet erejére és a tökéletes komfortra helyezi a hangsúlyt. Egyre több helyen találni „nockbergi cirbolyaszobákat”, amelyekben garantált a jó alvás és a pihenés. A sípályák mellett szintén rendkívüli kalandok várnak a vendégekre, például egy vezetett kutyaszántúra alkalmával.
Bad Kleinkirchheim sípályáin a legmodernebb infrastruktúra gondoskodik a felhőtlen téli élményekről. Emellett a kellő ellazulás is garantált, a régió különböző wellnesshoteljeiben, valamint a Római és a St. Kathrein termálfürdőkben.

Hohe Tauern–Karintia Nemzeti Park régió – Ski Kärnten

Karintia legmagasabb síterepei – a Großglockner/Heiligenblut, a Mölltali-gleccser és az Ankogel – a 145 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípálya mellett nagyszerű mélyhóval borított terepeket kínál a freeride szerelmeseinek. A Mölltali-gleccseren már november végén kezdetét vette a téli szezon. Az újdonságok közé tartoznak a „Powder-ajánlatok”, amelyek egy pár freeride sílécet is magukban foglalnak a mélyhóban történő síeléshez. A hóbiztos, mélyhóval borított szakaszok tökéletesen megfelelnek a jelenlegi freeride trendnek.

Wörthersee

A Wörthi-tó nemcsak nagyszerű nyári üdülőhely, számtalan kisebb és nagyobb karintiai síterep is található a közvetlen környezetében. 2009/2010 telén Karintia legnagyobb tava első alkalommal várja az üdülővendégeket komplett téli kínálattal és izgalmas üdülési ajánlatcsomagokkal. A vezető négy és ötcsillagos szállodák egy csoportja például ingyenes síbérlettel lepi meg vendégeit. Más ajánlatcsomagok a síbérletek mellett magukban foglalnak egy szerencsejátékkal egybekötött vacsorát a kaszinóban, valamint különböző wellnesskezeléseket és kulináris finomságokat is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.