Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A karintiai Nassfelden elindultak a nyári szezon attrakciói

2022.06.12. | Frissítve: 2022.06.21. | Szerző: sielok.hu
Különleges nyári élményekkel vár Karintia első számú kaland hegye: Nassfelden 2022. június 11-ével kezdetét vette a nyári szezon!
A Millennium-Express felvonó középállomása mellett található a Dondolo óriáshinta
h i r d e t é s
Pompás panoráma, kellemes hegyi levegő, 1000 km túraútvonal, Karintia családbarát élményhegye, a Karni-, a Gailtali- a Júliai-Alpok felejthetetlen látványa, valamint számos nyári attrakció várja ezen a nyáron az ide érkezőket.

Állítsd a feje tetejére a világot! Elég bátor vagy hozzá? Vérmérsékletedtől függően három fokozat közül választhatsz, milyen magasra lendüljön a Dondolo óriáshinta: gyerekbarát egyes fokozat, panoráma nézegető kettes, vagy adrenalinfüggőknek a csúcsra lendülő hármas? A felejthetetlen élmény mindhárom esetben garantált! A 2021. nyarán üzembe állított hintáról részletesen írtunk korábbi cikkünkben.

Ha másféle kalandokra vágysz, számtalan családi ajánlat, kulináris élvezetek, felejthetetlen panorámák és természeti élmények várnak "Ausztria legjobb nyári felvonói" mentén. A Millennium-Express kabinos felvonó gyorsan és kényelmesen visz fel Tröpolachból a Tressdorfer Alm és a Madritsche hegyi állomásokhoz, ahol számos élmény vár rád: egy egészen egyedülálló sziklalabirintus, Flying Fox, Pendolino nyári bobpálya, Aqua Trail és Dolce Vita élményút, túrautak és kerékpárútvonalak, Lift & Bike Giro, single trail és flow trail pályák, hangulatos alpesi legelők és hütték.
Nyári bobpálya Nassfelden | Fotó: Peter Maier / Austiran Mediahouse
A Gartnerkofel felvonóval is felejthetetlen pillanatokat élhetsz át: grandiózus panoráma fogad a Júliai-Alpokra, a Dolomitokra és a Magas-Tauern hegyeire. A Gartnerkofelen sokszínű kaland veszi kezdetét: innen indulnak az izgalmas föltörténeti geotúrák, a gyerekeket várja az Almrausch hegyi játszótér, itt található a Sky Plate panorámaterasz, fotópontok és alpesi vendégházak, valamint egyedül itt látható a jégkorszak apró túlélője, a ritka kék wulfénia virág.
Nyári túrautak | Fotó: Peter Maier / Austiran Mediahouse
A Madritschen felvonónál a völgyállomásnál kialakított élményparktól egészen az 1919 méteres magasságban elénk terülő pompás panorámáig – a hatszemélyes Madritschen függőszékes felvonó kényelmesen juttat a hegyi élmények közelébe: gyermek élménypark, festői kilátás a Rosskofel, Trogkofel és Gartnerkofel csúcsaira, Madritschen-Tour családi élményút, single trail hegyikerékpáros útvonalak.

További információk: Nassfeld Információs Iroda
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó utazási irodák:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »