Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vár a Mátra egyik legmagasabban fekvő erdőszéli szállodája

2021.12.03. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

A 4 ÉVSZAK Hegyihotel*** Mátraháza a kékestetői sípálya mellett és a mátraszentistváni Sípark közvetlen közelében, 715 méter magasan, az erdő ölelésében helyezkedik el. A hotel különlegessége a kültéri, erdei panorámás jacuzzi, mely télen-nyáron használható.
Beltérben finn és infraszauna is igénybe vehető a sportszobával (csocsó, ping-pong, x-box) és fitnessteremmel együtt. Mivel a Hotel az erdőben van, így a szobákban elhelyezett látcsöveken keresztül még az arra járó vadak is megfigyelhetők.
A Hotel teljes mértékben felkészült a sízők és téli sportokat kedvelők fogadására, a 3 napos Erdő Wellness csomag olyan extra téli programokat kínál, mint a hótalpazás, vagy az erdei VW szánkózás.
A 4 ÉVSZAK 16 féle különleges téli programot is kínál a Hotel környezetében közöttük snowsegway, snowcoaster, lovasszán, snowquad és ranger túrákat, illetve snowscooter és airboard túrákat is, melyekhez biztosítják az eszközöket és a túravzetőket, oktatókat is. A sí és snowboard rajongóknak különösen élvezetes és unikális program lehet az erdei száguldás akár airboarddal is , melyhez a saját 7 km-es és 700 méteres szintkülönbségű erdei "off-pista" pályájukat kínálják Kékestetőről indulva.
A Hotel könnyen megközelíthető, saját kamerázott parkolóval, elektromos töltőállomással, sí-, és bakancstárolóval rendelkezik, minden szobában megtalálható LCD TV, Wifi, széf és hajszárító.

Amennyiben nem lenne elég hó, akkor a 4 ÉVSZAK High-Tech Sportok Bázisa biztosítja az 50 féle választható programokat a hotel vendégeinek: 4evszak.hu/matrafured/
Sípályák: Kékestető, Mátraszentistván, 4 ÉVSZAK erdei "off-pista" sípálya

Extra: Szabadtéri erdő wellness, 16 féle havas téli program
Rauris 4 ÉVSZAK Hegyihotel*** - kapcsolat:
Web: www.4evszak.hu
+36 20 443 4444 | info@4evszak.hu

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.