Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Természetimádó vagy adrenalinfüggő vagy? Irány Rogla!

2019.06.18. 2019.09.11. | frissítve: 2019.09.11.

Magadra ismertél a címben? Nem tudsz sokáig egy helyben ülni? A természet szerelmese vagy az adrenalin rabja vagy? Ha igen: ez a cikk most neked szól. Próbáld ki Rogla és Terme Zreče zöld kalandjait a nyáron!

Rogla és Terme Zreče: kerékpáros és túrázó paradicsom

Az erdei utak és ösvények rengeteg lehetőséget kínálnak. Szeretnéd az esőerdőt és vízeséseket felfedezni, vagy meglátogatni Szlovénia legmagasabban fekvő faluját? Vagy csak egyszerűen “elveszni” a zöld természet szépségében? Ha fizikailag nem vagy annyira felkészült, bérelj e-bikeot! Emellett a Rogla Bike Park az adrenalin függők és downhill kerékpárosok igazi menedéke. Az összes felszerelés a helyszínen bérelhető, és jöhetnek is az extra élmények: fából kiépített kanyarok, ugratók és egyéb akadályok.

Tudtad? A Lovrenc-tavak a legmagasabban fekvő lápvidék Szlovéniában

A túrázók nagy kedvence a festői szépségű Lovrenc-tavak. A Lovrenc gyöngyökhöz igyekezve megízlelhetjük a pohorjei lucfenyő és törpefenyő illatát is. A tóvidék a legnépszerűbb kirándulási célpont a környéken, melyet egy szép, fából készült kilátóból is megcsodálhatunk.
Lovrenc-tavak
Lovrenc-tavak

Békés sport: Nordic walking

Akik a Pohorje mély erdeit és végtelen legelőit szeretnék felfedezni, de egészségük vagy fizikai teljesítóképességük picit gyengébb, vagy nem szeretik a túl aktív sportokat, sokszor választják a Nordic walkingot, ami amellett, hogy szórakoztató és hatékony, tested izmainak 90 %-át erősíti.
Terme Zrečenél szakképzett Nordic walking oktatótól tanulhatjuk meg ennek a nyugodt mozgásfornának az alapjait, majd ki is próbálhatjuk, például egy érdekes történelmi tanösvényen Brinjeva gora úticélhoz.

Fedezd fel a fenti kirándulótippeket, és élvezd ki Rogla vagy Terme Zreče természeti adottságait egy egy napos kirándulás vagy akár egy hosszú hétvége során!
Nyári csomagok Roglan és Terme Zrečen 

Újdonság! Lombkorona tanösvény Roglán

2019. szeptember 20-án, a hivatalos megnyitó ceremóniát követően a vendégek birtokukba vehetik Szlovénia legnagyobb lombkorona tanösvényét, amely a roglai síközpont centrumától mindössze pár perces sétára található. A 36 méter magas kilátóhoz egy 1043 méter hosszú, folyamatosan emelkedő, akadálymentesített ösvényen lehet feljutni. A grandiózus látványosság felépüléséhez mintegy 960 m3 faanyagot, 260 tonna acélt és 115 ezer csavart használtak fel!

Részletek: www.potmedkrosnjamipohorje.si
Az új lombkorona tanösvény és kilátó madártávlatból
Az új lombkorona tanösvény és kilátó madártávlatból
Rauris Szállások Roglan és Terme Zrečen
Nyári csomagajánlatok
Bővebb információk a nyári programokról
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Hotel Vital csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Hotel Vital a Zreče termálfürdővel közös épületben, Rogla sípályáitól 16 km-re található, ahova ingyenes síbusszal lehet eljutni. Szolgáltatásai: étterem, konferenciaterem, gyermeksarok, internetsarok, szuvenírbolt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Planja Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Rogla Hotel*** a 10-es számű ülőfelvonó hegyállomásánál található. A hotelben egy-, két- és háromágyas, családi szobák, lakosztály és apartman közül választhatnak a vendégek. Étterem, wellness és sportcentrum is rendelkezésre áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Reaktiv csillagcsillagcsillag
A hotel Zreče központjában található, Rogla síterepétől kb. 20 km-re. A vendégek reggelis vagy félpanziós ellátás közül választhatnak, egy kisebb wellness részleg is rendelkezésre áll finn és infraszaunával, pihenőágyakkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.