Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Alpesi sörfesztivál lesz a Hochkönig sírégióban

2022.03.09. | Szerző: sielok.hu
Márciusban hosszabbodnak a nappalok, a napsugarak visszanyerik erejüket, és a hőmérséklet lassan emelkedni kezd, miközben a hó a sípályákon még bőven kitart. A Hochkönig régióban március második felében rendezik a kézműves sörök gasztro fesztiválját.
Alpine Craft Festival | Fotó: Hochkönig Tourismus
2022. március 24-27 között lesz a már hagyományos Alpine Craft Festival, melyen a sörfőző mesterek találékonyságát a legjobb parti hangulatban lehet tesztelni a hegyen és a völgyben is. A hütték teraszai márciusban megtelnek a napsugarakat, alpesi finomságokat és hagyományos zenét élvező síelőkkel.
Alpine Craft Festival | Fotó: Hochkönig Tourismus
A BEER & DINE rendezvény március 24-én veszi kezdetét, amikor is népszerű sörfőzdékből származó kézműves söröket szolgálnak fel a regionális specialitások mellett a kiválasztott szállodákban. Március 25-én aztán indulhatunk fel a hegyre a TOM Almhütte-be, az ALPINE CRAFT PARTYNACHT bulijába, amely helyt ad az alpesi kézművesek kulináris összejövetelének, kézműves sört kínáló bódékkal és a hegyekből érkezők hangulatával.
Alpine Craft Festival | Fotó: Hochkönig Tourismus
Március 26-án a méltó lezárásról számos különböző népszerű kézműves sörfőző, valamint a hüttéknél modern alpesi zenekarok, DJ-k és az alpesi régió művészei és előadóművészei gondoskodnak, akik utcai előadásokkal biztosítják az egész sívidék fesztiválhangulatát a hóban.
Alpine Craft Festival Partynight | Fotó: Hochkönig Tourismus
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »