Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bachledka: élményekkel teli üdülőhely az egész családnak

Síelés, ami a pénztárcádnak is megfelel!

2022.12.08. (x) szponzorált cikk

Tapasztald meg az igazi gorál síelést és élj át egy csodálatos telet Szlovákiában, a Magas-Tátrában! Az egész évben nyitva tartó családi hegyi üdülőhely, a Bachledka Ski & Sun kiváló egy hétvégi vagy akár egy hosszabb sítúrához is.
Fotó: Bachledka
Fotó: Bachledka
Budapestről már akár 4 óra alatt is ideérhetsz. A nemzeti parkok egyedi természete, a gyönyörű kilátás a Tátra hegygerincére és a festői falvak olyan környezetet teremtenek, amelybe azonnal beleszeretsz.
Az egyedi Bachledka üdülőhely a teljes szezonban megfelelő hómennyiséget garantál, ill. családi élményeket, szórakozást és adrenalint is kínál.

A több mint 8 km hosszú (6,7 km műhóval ellátott) sípályákat a 10 férőhelyes Bachledkai Gondola kabinos libegő, egy 4 személyes ülőlift és a Tavas községben található 5 sífelvonó szolgálja ki. A síelés Bachledkában nem ismer határokat. Bachledka a Tatry Super Ski csoport tagja, ami azt jelenti, hogy egy síbérlettel akár 18 szlovákiai és lengyelországi síközpontban is síelhetsz, 95 sípályát és több mint 86 felvonót használhatsz.
Modern kabinos felvonó Bachledka síterepén
Modern kabinos felvonó Bachledka síterepén
A lejtők és üdülőhelyek napközben tetszés szerint változtathatók, és számos üdülőhely népszerű éjszakai síelése is igénybe vehető. A gyermekek számára Bachledkán 2 gyermek sípályát és egy kibővített síiskolát hótáborral találhatsz, ahol a tapasztalt oktatók még a legfélősebbeket is megtanítják síelni. Csakis rajtad múlik, hogy a parkoló melletti síiskola terepét, vagy a belső gyermeksarokkal és a szórakoztató sípályával ellátott, hegygerincen található nagyobb terepet választod. Természetesség a naponta gondozott sípályák, sífelszerelés-kölcsönző, síszerviz, nagyobb parkoló és Zár községből induló síbuszok is. Bachledka azonban messze nem csak egy síközpont. Az üdülőhely a nem síelők számára is számos tevékenységet kínál. Egy 2,5 km hosszú szánkópálya szánkókölcsönzővel, 20 km-es sífutópálya és egy közvetlen a lejtő mellett elhelyezkedő felújított wellnessközpont, egészíti ki a szolgáltatások változatos kínálatát.

A lombkorona tanösvényről gyönyörű kilátás nyílik a hófödte Bélai-Havasokra. A tanösvényen enyhe emelkedéssel, 24 méter magasságba juthatsz. A tanösvényhez tartozik egy 32 méter magas kilátó is, melynek a tetején száraz csúszda és adrenalinháló is található.
A bachledkai Lombkorona tanösvény, háttérben a Magas-Tátra csúcsai
A bachledkai Lombkorona tanösvény, háttérben a Magas-Tátra csúcsai
Egyesek számára a téli síelés a síkilométereket, míg mások számára a hegyi napsütés általi bronz, napsütötte teraszokon való megszerzését jelenti. Bachledkában mindkettőt kiélvezheted. A Szepesi-Magura gerincén található PANORAMA étterem nem csak gasztronómiai élményeket és egy nagyobb napsütötte teraszt, hanem kulturális, rekreációs, oktatási tereket, ajándékboltot, helyi specialitásokat, ill. kávézót bárral is kínál. Az étterem épülete az üdülő több más részéhez hasonlóan akadálymentesített. Gondoltunk a családokra is, akiket gyermeksarok és komplett bababarát szolgáltatások várnak.
PANORAMA étterem a síközpont legmagasabb pontján
PANORAMA étterem a síközpont legmagasabb pontján
Az üdülőhely számos szálláslehetőséget kínál közvetlen a pályák mellett. A PANORAMA luxusapartmanok pezsgőfürdővel és terasszal közvetlen a Lombkorona tanösvény mellett kínálnak kivételes szálláslehetőséget, lélegzetelállító kilátással. A kényelem és a központi elhelyezkedés az új Bachledka apartmanok legfőbb előnyei, amelyek közvetlen a Bachledova-völgyben található felvonó, felszálló állomása mellett találhatók. Ha a kisebb panziók hangulatos otthoni környezetét részesíted előnyben, akkor a festői szépségű Tavas községben, a lejtőtől mindössze 600 méterre található, étteremmel és wellness-központtal ellátott hangulatos Ski Jezersko panzió*** a legjobb választás. A központ környékén különböző kategóriájú szálláslehetőségek találhatók, így kizárólag csak a te preferenciáidtól függ, hogy luxusszállodát, apartmanokat, családi panziót vagy stílusos nyaralót választasz. Ha téli vakációt foglalsz az ubytovanie.bachledka.sk honlapon, nemcsak hogy mindig a legkedvezőbb ajánlatokat kapod, de még a síbérleteken is spórolhatsz.
Síelés Bachledkán, a Magas-Tátra keleti oldalán
Síelés Bachledkán, a Magas-Tátra keleti oldalán
Többé nem kell síbérletekért és jegyekért sorba állnod. Kényelmesen megrendelheted őket online, még jobb áron. Ezután csak fel kell venned a kész síkártyát az automatából, vagy felmutatnod a QR-kódot a mobilodon, a Lombkorona tanösvényre való belépésnél.

Az üdülőhely környezetében számos elfoglaltságot találsz a változatos pihenéshez. Melegedj fel termálfürdőben, fedezd fel a környező falvak népi építészetét, vagy látogasson el a közeli, UNESCO-listán szereplő királyi városok egyikébe. Tapasztald meg a festői szépségű Bachledka Ski & Sun hegyi üdülőhelyet. Éld át a téli vakáció örömét és kényelmét az egész családdal, vedd körbe magát a természettel, sportoljon és élvezd az élményekkel teli telet.
További információ a www.bachledka.sk magyar nyelvű (!) honlapján.

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.