Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bachledka Ski & Sun - családi síüdülés a Tátra keleti oldalán

2021.12.18. (x) szponzorált cikk

A Bachledka Ski & Sun a Magas-Tátrai régió leggyorsabban fejlődő, egész éves családi hegyi üdülőközpontja. Az új autópályáknak köszönhetően a magyar határtól már kevesebb, mint 2 óra alatt érhető el.
Bachledka
Bachledka
A három völgyet összekapcsoló síterület teljes szezonú hógaranciát, különböző meredekségű pályákat és érdekes látnivalókat kínál. Bachleka a Tatry Super Ski csoport tagja, amely Lengyelország és a Tátra 18 síközpontját fogja össze: ezek egy közös bérlettel besíelhetők.

Bachledkán több mint 8 kilométernyi sípálya található, melyeket egy 10 férőhelyes kabinos felvonó, egy 4 személyes ülőlift Tavas (Jezersko) községben, valamint további 5 húzólift szolgál ki.
Természetesen a sípályákat naponta kezelik, de lehetőség van éjszakai síelésre, sífelszerelés-kölcsönzésre, síszervizre, ingyenes parkolásra és a síbusz igénybevételére is. A síközpont a szórakozási és sportolási lehetőségek széles skáláját kínálja a nem síelőknek is, például egy 2,5 km hosszú szánkópályát, 20 km-es sífutópályát és egy wellness létesítményt is, közvetlenül a sípálya mellett.
A Bachledka Lombkorona tanösvényről csodálatos kilátás nyílik a hófödte Bélai-havasokra, melynek a csúcsán egy 32 méter magas kilátó is található, száraz csúszdával és egy adrenalinhálóval.
A lombkorona tanösvény és a kilátó télen is látogatható.
A lombkorona tanösvény és a kilátó télen is látogatható.
Egyedi gasztronómiai élmények várnak a látogatókra a PANORAMA étteremben, melynek a pezsgőfürdővel rendelkező Panoráma apartmanok is részét képezik. Az étterem kulturális-, és pihenőtereket, valamint környezetvédelmi oktatáshoz megfelelő oktatási tereket is kínál, ill. helyi különlegességeket tartalmazó ajándékbolttal, bárral és terasszal rendelkező kávéházzal is várja a vendégeit. Az étterem épülete a központ további részeihez hasonlóan akadálymentesített. A családokat gyermeksarok és egyéb baba-barát létesítmények is várják.

A 10 férőhelyes "Bachledka" kabinos felvonó kiinduló-állomása mellett, a sétálóövezetben találhatóak a Bachledka apartmanok, sport- és ajándékbolt, kávéház, síkölcsönző és -szerviz, információs központ, pénztárgépek, mentőszolgálat és a vendégek számára kijelölt szociális létesítmények.

Közvetlen a síközpontban, de annak a környékén is számos szálláslehetőség kínálkozik - a luxusszállodáktól kezdve, családi apartmanokon és panziókon keresztül, egészen a stílusos hétvégi házakig.

Bachledkán garantált a kényelem és a szórakozás egy szuperjó családi téli vakációhoz!
Bachledka Tále - családi síterep az Alacsony-Tátrában
E-mail: info@bachledka.sk | Tel: +421 911 977 455
Web: www.bachledka.sk (magyar nyelvű honlap!)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.