Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hegyi élményekkel teli nyár vár mindenkit Bachledkán

2022.06.15. sielok.hu

A Pieninek és a Magas-Tátra nemzeti parkok határán fekvő közkedvelt Bachledka Ski & Sun nevű négy évszakos hegyi központ az utóbbi időben több újdonsággal is előállt.
Bachledkán található ez a lombkorona tanösvény a 32 méter magas kilátóval
A gyermekes családokat egy csodálatos, erdővel körülvett ökológiai és ismeretterjesztő játszótér várja - a Bachledka-erdő Királysága. A közel 5000 m2-es játszótér több, mint 26 oktató- és szórakoztató attrakciójával rengeteg gyermeket fog megörvendeztetni. Megatrambulin, a lovagok erődje, labirintus, mini állatkert és egyéb látnivalók várják a kicsiket és nagyokat egyaránt! Egész nyáron animációs programok, kreatív műhelyek, minidiszkó és kabalafigurák várják a Királyságba látogatókat.
Bachledka-erdő Királysága - hatalmas játszótér várja a kicsiket és nagyokat
Bachledka-erdő Királysága - hatalmas játszótér várja a kicsiket és nagyokat
Mit érne egy bachledkai látogatás anélkül, hogy végigmennénk a Lombkorona tanösvényen? A 32 méter magas kilátóval, adrenalinhálóval és egy 67 méter hosszú száraz csúszdával végződő séta akár 24 méterrel a föld felett, sokak számára remek látványosság. A felejthetetlen solymászelőadások továbbra is közkedvelt programok közé tartoznak, amelyek hétfőtől-péntekig, a tanösvény mellett kerülnek megrendezésre.

Az adrenalin szerelmeseit a Tátra leghosszabb bobpályája várja, amely 1200 méter hosszú, 15 kanyart lehet leírni és akár 40 km/órás sebességet is elérhetünk rajta.
Itt van a Tátra leghosszabb bobpályája
Itt van a Tátra leghosszabb bobpályája
A környező üdülőrégió is számos lehetőséget kínál egy felejthetetlen nyaralás eltöltésére. A Pieninek a dunajeci tutajozással, az egyedülálló Bélai-barlang vagy a királyi városok UNESCO emlékművei csak egy ugrásra vannak, ha közvetlenül a Bachledova völgyben száll meg - a Bachledka apartmanokban vagy a Panorámás apartmanokban.

Gyermekes családok, turisták, de idősek is találnak itt szórakozást, kikapcsolódást és élményeket. Az üdülőhely kerekesszékkel megközelíthető és teljesen felszerelt a kisgyermekekkel és babakocsikkal való közlekedéshez. A szép emlékek mellett a kényelmet is garantálja, ugyanis egy 10 fős felvonóval közelíthető meg, amely a szolgáltatások és látnivalók központjába, a Szepesi-Magura gerincére repíti fel a vendégeket.

A látogatók számára a Panorama étterem dizájnépülete bababarát kikapcsolódást kínál nagy napozóterasszal, fedett gyereksarokkal, kávézóval, ajándékbolttal helyi termékekkel, valamint cumisüveg melegítésre alkalmas térrel és pelenkázóhelyiséggel. A zöldtető alatt megbúvó, egyedi kilátással és építészettel rendelkező étteremben nem csak a hagyományos konyha remekei, hanem a házi készítésű tészták, a finom levesek, a friss saláták vagy sütemények és a helyi sör is megkóstolható.

A kerékpárosok számára Bachledka környéke 130 km-nyi jelzett kerékpárutat kínál, valamint az üdülőhelyen új e-bike kölcsönző is várja a vendégeket.

További infók: https://bachledka.sk/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Strachan Wellness Panzió
Gorál stílusban épült panzió különböző méretű szobákkal, saját étteremmel Zdiar központi részén, 50 méterre a Strachan sípályáktól és 6 km-re Bachledkától. Wellness: pezsgőfürdő, szaunák, pihenőterem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.