Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A legmodernebb szlovén síterep & új Terme Cerkno Spa

2016.11.14.

Cerkno síterepe nem hiába kapta meg a "Szlovénia legjobb sícentruma" és a "Családbarát síterepeknek járó díjat" is az utóbbi szezonokban: modern, biztonságos pályák, család- és gyermekbarát szolgáltatások, hangulatos síhütte a síterep csúcsán, új Terme Cerkno Spa és megannyi lehetőség vár minket!

Cerkno - igazi kikapcsolódás minden korosztálynak

Cerkno síterepe a szlovén fővárostól, Ljubljanától 50 km-re, Gorenjska régió határában, a Primorje régió kezdeténél fekszik, Szlovénia legmodernebb és egyben legfelhasználóbarátabb síterepe, mely minden korosztály és kategória számára kiváló választás. Hóhiány esetén sem kell megijedni, hiszen ilyen esetben hóágyúk segítik az összes pálya hóbiztosságát, emellett sífutópályákkal szintén rendelkezik. Külön figyelmet fordítanak a legfiatalabb sízőknek, akik nagyon sok különböző lehetőséggel élhetnek a barátságos szlovén síterepen. A sícentrum tetején a helyi különlegességeket is megkóstolhatjuk az alpesi stílusú önkiszolgáló étteremben, amelyhez egy terasz is tartozik.

Szlovénia legjobb síterepe

Kitűnő pályák, a legmodernebb és legbiztonságosabb síberendezések, ezek mellett rengeteg kiegészítő szolgáltatás, élen az Alpska perla hegyi étteremmel a Cerkno síterep csúcsán - főként ezeknek köszönheti a "Szlovénia legjobb sícentruma" díjat az utóbbi szezonokban a látogatók és a Radio Slovenia hallgatói szerint, ezzel egyidejűleg a "Családbarát síterepeknek járó díjat" is megkapta!

Síóvoda

Cerkno síterep különösen érdekes lehet a gyermekes családok részére. A síterep tetejének szomszédságában egy szőnyeges lifttel és síkörhintával felszerelt sísuli segíti a gyermekeket. A legfiatalabb síelők akár egyedül, akár szüleikkel vagy animátorok felügyeletében szórakozhatnak és melegedhetnek fel a síóvodában, ahol játszhatnak, rajzolhatnak, TV-t nézhetnek - és még sok érdekes dolgot próbálhatnak ki, amely még felejthetetlenebbé teszi a síelés élményét.

Síiskola

A sícentrum síiskolájának képzett síoktatói professzionális módszerekkel és még nagyobb türelemmel tanítják a síelni és snowboardozni vágyókat, akik részletes ismeretekkel gazdagodnak az oktatás végére. A síiskolában egy speciális varázsszőnyeges lift segíti a kezdő sízőket átlendíteni félelmeiken.
A szezonban többször is rendeznek csoportos sí és snowboard oktatást is gyermekek és felnőttek részére egyaránt.

Vendéglátás - Alpesi étterem a sícentrum tetején

Cerkno síterep világhírű konyhájának csapata 2016 nyarától Tomaž Škvarč Lisjak konyhafőnökkel, a híres szlovén főzőműsor győztesével büszkélkedhet, aki arról gondoskodik, hogy a legjobb ételeket fogyaszthassuk el Szlovénia legjobb síterepén vagy a Hotel Cerknoban.

A síterep tetején lévő Alpska Perla alpesi étterem egyedülálló fekvésével és kulináris finomságaival még a legigényesebb vendégek elvárásait is felülmúlja. Egész évben különös figyelmet kapnak a helyi különlegességek, melyek szintén helyi hozzávalókból készülnek. Az ínyenc falatok mellett természetesen egyéb ételeket is fogyaszthatunk, például a saláta bárból, ahol bőséges friss salátaválaszték vár.

Hotel Cerkno

A hotel Cerkno városában található, több, mint egy családi hotel: kellemes környezetben, 180 vendégággyal, modern erkélyes és légkondicionált szobákkal várja vendégeit.
Mindezek mellett a Terme Cerkno Spa, teniszpálya és konferenciaterem gondoskodik a kényelemről.

A hotel tökéletes kiindulópontja a közeli túráknak, és a környék kerékpáron való felfedezésének. Sok-sok kijelölt túra-és kerékpárútvonalat találunk a közelben, a környék változatos vidéke a vadászat, lovaglás, siklóernyőzés és hegymászás szerelmeseinek is otthonul szolgál.

ÚJDONSÁG Szlovéniában - Terme Cerkno Spa

1994-ben fedezték fel a termálvizet Cerknoban, 22 év elteltével, 2016 decemberében debütál az új Terme Cerkno Spa, hogy különböző kezelésekkel és szolgáltatásokkal kényeztesse el a testünket és lelkünket. A síelés után ellazulhatunk a gyógyító erejű termálvízben, lazíthatunk a jacuzzikban, szaunákban, masszázs szalonban, vagy felfrissülhetünk az új fitnesz stúdióban.

Alpska perla alpesi menedékház

Az Alpska Perla alpesi menedékház 1.300 m-s magasságban a Cerkno sícentrum tetején fekszik. A házban egy modern önkiszolgáló éttermet, apartmanokat, szaunákat, gyermek játszósarkot és teraszt találunk.

Cerkno környéke garantáltan lenyűgöz minden látogatót bármilyen évszakban – télen élvezhetjük a legmodernebb szlovén sípályákat, míg nyáron számos aktív programlehetőség közül választhatunk, gyalogosan alpesi túraútvonalakon, kerékpárutakon szintén felfedezhetjük a környéket, vagy akár Szlovénia legmagasabb hegységét, a Triglavot.

Videó körkép a cerknoi síközpontról
Rauris Cerkno síközpont - kapcsolat:
E-mail: info@hotel-cerkno.si, +386 5 37 43 400
Web (síközpont): www.cerkno-resort.si
Web (szálloda): www.cerkno-resort.si
Spa csomagajánlatok ide kattintva
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Cerkno apartmanok
A Cerkno apartmanok és étterem közvetlenül a Cerkno síterepen, 1300 méter magasan, a B és C felvonók hegyállomásánál található. A házban szauna, sítároló és összesen 6 kényelmes, modern apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Cerkno csillagcsillagcsillag
A Hotel Cerkno a sítereptől mindössze 10 km-re található, ahová a vendégek síbusszal is eljuthatnak. A hotel vendégeinek a síbérletek árából 30-40% kedvezményt biztosítanak! Új wellnessrészleg termálvizes medencével és szaunákkal!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.